A drugi ziomek to jak jeszcze sam byłem na etapie wow przecież to nie jest w ogóle groźne ani szkodliwe, i tu mnie trochę męczy bo to ja zainicjowałem walnięcie bombki 6-APB, a że to było dosyć mocne gówno i jego 1 raz to mu trochę wykrzywiło postrzeganie różnych rzeczy, w sumie każdy ma swój rozum mi też nikt niczego nie wpychał na siłę. To tak poza tematem, sory za ot.
Jednak przede mna jest ciezkie przedsiewziecie - pogodzenie sie z mysla , ze nie nadaje sie do zadnego zwiazku .
Ciezko mi przelknac ta czarna pigulke , ale takie sa realia
Ja sobie tak zakodowałem ostatnio, że nie angażuję się na poważnie i długo, dopóki sie nie naprawię/ dowartościuje. Smutne, szczególnie jak muszę puszczać przez palce panny całkiem sensowne...
No i jest jeszcze kwestia decyzji o nieposiadaniu dzieci. To jest dopiero wyzwanie do oswojenia sJE!
"Rutyna to rzecz zgubna "
19 czerwca 2019CieplaPoduszka pisze: Jednak przede mna jest ciezkie przedsiewziecie - pogodzenie sie z mysla , ze nie nadaje sie do zadnego zwiazku .
Ciezko mi przelknac ta czarna pigulke , ale takie sa realia![]()
![]()
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.