Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
za czasow legalnosci... hmm... gotowalem z 15g mimosy i 7g ruty ale oddzielnie i jak najbardziej wszystko sie udalo. ruta wypita jakies 30min wczesniej. w sumie dziwne ze nie odczules niczego wyzszego po tej ilosci ale ruty bylo zdecydowanie za malo. gdybys dal 3g bylo by zapewne lepiej... pozdrawiam
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Ugotuj w dzień ceremonii. W ogóle zadbaj o to co czerwone.
Może to Twój pierwszy raz i jeszcze nie wiesz... albo wiesz i nie przykładasz do tego większej uwagi, ale jak zadziała to zmienisz zdanie/nauczysz się ;]
לאכול חומצה!
  • 3127 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
W ogóle nie doszło do inhibicji MAO... Btw, jakiś strasznie dziwny miks imo, każda z tych roślin ma własnego "ducha", a Ty umieściłeś ich w jednym wywarze aż 4... W sumie to się ciesz, że nie zadziałało. Na drugi raz zdecyduj się - albo 3g ruty, albo 40-50g b. caapi.

+
gringo pisze:
Ugotuj w dzień ceremonii.
Ostatnio zmieniony 20 września 2009 przez chusajn, łącznie zmieniany 1 raz.
High, how are you?
  • 4024 / 372 / 951
co to znaczy 6g caapi powder ? Sześć gram sproszkowanego caapi czy 6g jakiegoś ekstraktu czy może miało to być 60 g ? Bo , poza wszystkim innymi aspektami, to jakaś jedna szósta dawki ruty i jedna dziesiąta dawki caapi nie za bardzo miały predyspozycje w takiej konfiguracji dłużej podziałać. Tym niemniej, wszystko to mogło być nawet i z tak ostrożnej mikstury wyczuwalne, może gdybyś nie zagłuszał tego wkurwianiem się i blantem byłoby bardziej si ?
Ostatnio zmieniony 20 września 2009 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: macienty »
caapi powder, to chyba zmielone drewno, zakupy zrobilem na wyspach ,co do zagluszania i wkurwiania to mozesz miec racje, moze spanikowalem...

nieumie oslugiwac tego forum niecze mnie ktos odesle gdzie to jest napisane...
z gory dzieki
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaffa »
Psyhotria jest delikatna, ja po 75g nie miałem w połowie takiej podroży jak po 10g Mimosy
Cappy najmniej brałem 40g
Ten mix nie sadze by zbytnio podziałał,
15g psyhotri
20g cappi
1.5g mimosy
2,5 cytryny
możne coś tam poczujesz, ale nie po to chyba bierzesz Ayahuasce zęby coś tam poczuć?
Jesteś bardzo ostrożny, to dobrze ;-) polecam Ci Aya z użyciem
Psyhotri i Cappi bardzo delikatna, czuła i opiekuńcza Ayahuasca doskonała nauczycielka na początek a i tak trzeba pamiętać o oddychaniu :-D
Ja na pierwszy raz piłem wywar z 40g Cappi i 70g Psyhotri (jakoś tak to było ;-) )
Powodzenia niech moc będzie z tobą...
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Buuum »
Jaffa wez mi wytlumacz o co chodzi z tym oddychaniem ? :D
Normalnie tak jakbym mial sie udusic po opiatach wkoncu tez powinno sie oddychac :P
Uwaga! Użytkownik Buuum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Tak, jaffa, wytłumacz.

macienty - w jakim celu Mimosa i Psychotria razem?
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: macienty »
borrasca- ano w takim ze mialem malo tej Psychotri a chcialem zeby aya wyszla jednak delikatna jak pisze jaffa, wiec pomyslalem ze dodam jeszcze troche dmt w formie Mimosy... dobrze myslalem? :)

zostalo mi jeszcze jakies 7-8g Mimosy i wcholere Ruty

7g mimosa+ 3g ruta powinno bys ok? Czy radzicie zeby dokupic jeszcze ?

Na opakowaniu jak i na stronie nie pisza co to jest (na pewno nie extrat)
zakupy zrobilem tutaj :

http://www.alternativemind.co.uk/mimosa ... p-306.html
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Przy tak małych ilościach nie za wiele byś poczuł.

Jednak 7g plus 3g to już powinno działać. Nawet całkiem mocno, jeśli materiał dobry.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.