Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Może to Twój pierwszy raz i jeszcze nie wiesz... albo wiesz i nie przykładasz do tego większej uwagi, ale jak zadziała to zmienisz zdanie/nauczysz się ;]
+
gringo pisze: Ugotuj w dzień ceremonii.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
nieumie oslugiwac tego forum niecze mnie ktos odesle gdzie to jest napisane...
z gory dzieki
Cappy najmniej brałem 40g
Ten mix nie sadze by zbytnio podziałał,
15g psyhotri
20g cappi
1.5g mimosy
2,5 cytryny
Jesteś bardzo ostrożny, to dobrze ;-) polecam Ci Aya z użyciem
Psyhotri i Cappi bardzo delikatna, czuła i opiekuńcza Ayahuasca doskonała nauczycielka na początek a i tak trzeba pamiętać o oddychaniu :-D
Ja na pierwszy raz piłem wywar z 40g Cappi i 70g Psyhotri (jakoś tak to było ;-) )
Powodzenia niech moc będzie z tobą...
Normalnie tak jakbym mial sie udusic po opiatach wkoncu tez powinno sie oddychac :P
macienty - w jakim celu Mimosa i Psychotria razem?
zostalo mi jeszcze jakies 7-8g Mimosy i wcholere Ruty
7g mimosa+ 3g ruta powinno bys ok? Czy radzicie zeby dokupic jeszcze ?
Na opakowaniu jak i na stronie nie pisza co to jest (na pewno nie extrat)
zakupy zrobilem tutaj :
http://www.alternativemind.co.uk/mimosa ... p-306.html
Jednak 7g plus 3g to już powinno działać. Nawet całkiem mocno, jeśli materiał dobry.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.