31 maja 2016Methylis pisze: Wędkarz, owszem, zarówno przy niedoborze jak i przy nadmiarze potasu można się zabawić przykrych konsekwencji, gdy chodzi o układ sercowo-naczyniowy. Poniżej masz przykłady konsekwencji, jakie się pojawiają przy tych zaburzeniach elektrolitowych.
HIPERKALIEMIA - w ciężkiej może się pojawić blok przedsionkowo-komorowy częściowy lub częstoskurcz nadkomorowy/komorowy.
HIPOKALIEMIA - może wystąpić blok przedsionkowo-komorowy utajony lub częściowy; bradykardia, zahamowanie zatokowe
Jakimi narkotykami najlepiej go zbić?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Tak robił mój dziadek zanim po kilku dniach umarł.
Bo z tego co się orientuje to aborcja nie jest chyba do końca legalna, może lepiej będzie jak przełożę ten zabieg?
Coś czuje, że jak się wykasztnię to będzie gówniarz wielkości zdrowego noworodka.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
bo może będę mógł kitrać tam prochy?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.