Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2039 / 336 / 0
Wątpię - przepisy nie pozwalają. Sam na początku przygody z medyczną mj miałem opcję w aptece mojej sieci ale mieście 60km dalej poza tym było wtedy pusto (ale to było dawno jak nie wiedziałem gdzie kupować). Kierownik apteki powiedział że raz w tygodniu jest w mieście obok w tamtej apcie i mi przywiózł ale wysyłki raczej nie wchodzą w rachubę.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 17 / 2 / 0
Czyli z dostępnością nic się nie zmieniło od 2017 roku.. Nie każdego stać odrazu na 15g suszu za 800zł bo taki jest dostępny tylko u mnie albo trzeba jechać po aurorę 50km , to jest chore . Już chyba lepiej z ulicy palić bo taniej
  • 20 / / 0
Czy na nerwice mogę dostać medyczną marihuanę? Jeśli tak to dają określona odmianę? Typu indica z wysoka zawartością cbd i niska THC?
  • 4418 / 706 / 2117
@archernerwia2 tylko odbiór osobisty w danej placówce. Nigdy nie słyszałem o możliwości wysyłania paczki, chyba, że coś się w tej materii zmieniło, ale powątpiewam. W każdym razie, aż tak daleko masz? W okolicy brak sensownego źródła?
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 805 / 142 / 0
04 lutego 2023archernerwia2 pisze:
Nie każdego stać odrazu na 15g suszu za 800zł bo taki jest dostępny tylko u mnie albo trzeba jechać po aurorę 50km , to jest chore
Jeśli na recepcie masz mniejszą ilość to farmaceuta powinien rozdzielić opakowanie. W Polsce MM jest jako lek recepturowy.
@Szukajacyspokoju nie ma takiej odmiany obecnie. Są odmiany pół na pół cbd/THC, jeśli taką chcesz to powiedz to lekarzowi. Lepiej mów, że bezsenność, jakieś bóle.
  • 2302 / 399 / 0
Też bym nie mówił że na nerwicę, ponieważ mj to generator nerwicy :)
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 2 / 0
04 lutego 2023Szukajacyspokoju pisze:
Czy na nerwice mogę dostać medyczną marihuanę? Jeśli tak to dają określona odmianę? Typu indica z wysoka zawartością cbd i niska THC?
Osoby mające jakiekolwiek zaburzenia psychiczne nawet te najdrobniejsze nerwice w żadnym wypadku nie powinny używać konopi. Wiem to po sobie , miałem za czasów liceum lekką fobie a po paru latach palenia zrobiły mi się zaburzenia schizotypowe/ depresja . Także już chyba lepiej pić jakieś piwka i też jest spoko.
  • 4418 / 706 / 2117
@archernerwia2 makes sense, it's not the only case.

j/w. Koleżka też miał podobny problem i nasilało się to po paleniu tematu. Kurewsko to przeżywał i na dniach wypierdolił to w kosmos. A czy lepsze będzie picie piwek? Chyba lepsze będzie niebranie niczego, no ale trzeba coś w końcu brać, żeby żyć.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 979 / 181 / 0
@Szukajacyspokoju tak jak poprzednicy,ja też za czasów szkolnych miałem lekką fobie społeczna a po skończeniu szkoły paliłem przez pół roku regularnie mj.Przez palenie nasiliło mi to się do takiego stopnia że wyjście do sklepu to wielki problem.
  • 2039 / 336 / 0
Co człowiek to reakcja. U mnie mj eliminuje stres i pozwala się zrelaksować poza strefą komfortu nawet i w pracy.
Zdarzają się krzywe fazy ale wystarczy sobie uświadomić że to normalne przy ziole + na czymś się skupić i puszczają.
Co do tematu 2 dni temu zdobyłem Rc na 20g zioła, wybrałem a20 bo jakoś indica mi najlepiej zimą działa na banie. Niedługo muszę do apteki bo zostały mi jakieś 2g.
Pytałem o blueberry to dr nic nie wiedziała może niedoinformowana xD Jak się rozpowszechni w aptekach to wezme 30g blueberry
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.