Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
04 lutego 2023archernerwia2 pisze: Nie każdego stać odrazu na 15g suszu za 800zł bo taki jest dostępny tylko u mnie albo trzeba jechać po aurorę 50km , to jest chore
@Szukajacyspokoju nie ma takiej odmiany obecnie. Są odmiany pół na pół cbd/THC, jeśli taką chcesz to powiedz to lekarzowi. Lepiej mów, że bezsenność, jakieś bóle.
04 lutego 2023Szukajacyspokoju pisze: Czy na nerwice mogę dostać medyczną marihuanę? Jeśli tak to dają określona odmianę? Typu indica z wysoka zawartością cbd i niska THC?
j/w. Koleżka też miał podobny problem i nasilało się to po paleniu tematu. Kurewsko to przeżywał i na dniach wypierdolił to w kosmos. A czy lepsze będzie picie piwek? Chyba lepsze będzie niebranie niczego, no ale trzeba coś w końcu brać, żeby żyć.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Zdarzają się krzywe fazy ale wystarczy sobie uświadomić że to normalne przy ziole + na czymś się skupić i puszczają.
Co do tematu 2 dni temu zdobyłem Rc na 20g zioła, wybrałem a20 bo jakoś indica mi najlepiej zimą działa na banie. Niedługo muszę do apteki bo zostały mi jakieś 2g.
Pytałem o blueberry to dr nic nie wiedziała może niedoinformowana xD Jak się rozpowszechni w aptekach to wezme 30g blueberry
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.