ODPOWIEDZ
  • 462 / 7 / 0
Jebać drugą osobę, skoro już położyłeś na nią chuja. Odetnij się od tego w głowie, musisz to najpierw przepracować. Złapiesz inną perspektywę, daj sobie czasu i postaraj się nie żyć destruktywnie, bo będziesz się tylko męczył - żyjąc, a jednak ciągle umierając. Pogadaj z jakimś kumatym psychiatrą lub kilkoma, postaraj się ograniczyć szkody generowane przez ćpanie, może leki pomogą nieco ogarnąć bajzel w głowie. Terapia też nie zaszkodzi. Trzymaj się!
  • 3245 / 624 / 0
I nie radzę rozmyślać co bym zrobił przed śmiercią...bo jest opcja że podświadomie będzie się do tego dążyć, a nawet jak wystąpią okoliczności pochodne i mniej lub bardziej powiązane, to człowiek zacznie się bać ciągu skojarzeń i ekstremalnej redukcji doznań zdrowych.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5983 / 1236 / 43
Kiedyś chciałem wyjść do lasu zimą, i tam polać tyle giebla żeby zasnąć.
Duże mrozy wtedy były.
Zamarznąć.
Ale pomysł dobry.
+1
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 186 / 34 / 0
Mnie kiedys chandra/depresja meczyla mocno. Straszny dol byl. Mocno myslalem o zakonczeniu zycia - ale ze wzgledow rodzinnych nie moglem.
Jakos LSD wjechalo przypadkiem - i kiedys po rozkminach doszedlem do kwasowych wnioskow, ktorych wplyw zostal mi na trzezwo - i jestem wychillowany juz.
Cos w tym jest ze kwasik przy niektorych ma wlasciwosci antydepresyjne.
  • 505 / 91 / 0
22 lipca 2022kibelzpolka pisze:
Jebać drugą osobę, skoro już położyłeś na nią chuja. Odetnij się od tego w głowie, musisz to najpierw przepracować. Złapiesz inną perspektywę, daj sobie czasu i postaraj się nie żyć destruktywnie, bo będziesz się tylko męczył - żyjąc, a jednak ciągle umierając. Pogadaj z jakimś kumatym psychiatrą lub kilkoma, postaraj się ograniczyć szkody generowane przez ćpanie, może leki pomogą nieco ogarnąć bajzel w głowie. Terapia też nie zaszkodzi. Trzymaj się!
Leki mam i raczej lepiej mi po nich nie będzie, byłem ostatni tydzień na psychiatryku, spędziłem tam, wbrew pozorom 7 dni z taką zajebista ekipą, jakiej nie miałem na imprezach. Przemyślałem tam dużo ale decyzją niesie za sobą duże konsekwencje, pierwszej młodości już nie jestem (39.5) by zaczynać od nowa, rozwód, podział majątku, zmiana miejsca zamieszkania.

quote=VERBALHOLOGRAM post_id=3628508 time=1658499475 user_id=211757]
I nie radzę rozmyślać co bym zrobił przed śmiercią...bo jest opcja że podświadomie będzie się do tego dążyć, a nawet jak wystąpią okoliczności pochodne i mniej lub bardziej powiązane, to człowiek zacznie się bać ciągu skojarzeń i ekstremalnej redukcji doznań zdrowych.
[/quote]
Podoba mi się Twoje podejście, patrzysz inaczej niż wszyscy. Skąd masz takie drogi myślenia, nie wie nawet
22 lipca 2022london5 pisze:
Kiedyś chciałem wyjść do lasu zimą, i tam polać tyle giebla żeby zasnąć.
Duże mrozy wtedy były.
Zamarznąć.
Ale pomysł dobry.
+1
Chlopie, pojawiasz się znikąd i podsuwasz najlepsze pomysły.
Szacun za wyjebkę w wisielca, lecz niestety jestem taki sam.
Giełda nie piłem, ,mam pięknie zaplanowana opioidowego śmierć w bardzo krótkim czasie, trwającym tyle, ile leci z tętnicy udowej wystarczająca ilość krwi, , wschodzącą fazą opio z dodatkami
hyperrealowicz/IssueIbekwe/

Mnie kiedys chandra/depresja meczyla mocno. Straszny dol byl. Mocno myslalem o zakonczeniu zycia - ale ze wzgledow rodzinnych nie moglem.
Jakos LSD wjechalo przypadkiem - i kiedys po rozkminach doszedlem do kwasowych wnioskow, ktorych wplyw zostal mi na trzezwo - i jestem wychillowany juz.
Cos w tym jest ze kwasik przy niektorych ma wlasciwosci antydepresyjne.
Kilka lat temu pomogła mi sesja z Żoną na MDMA
Mieliśmy 3-4lata spokoju
Teraz to niemożliwe, sytuacja zbyt zawiła
Dzięki za odzew, nie myślałem że ktokolwiek to przeczyta, teraz mam do myślenia
  • 3245 / 624 / 0
@AbsintionOpium

Po prostu mam pewien rodzaj autyzmu z którego pózniej mogę zrobić użytek, a tu były ekstremalne przeciążenie dużo więcej niż 5G i to takie że egzaminy do podróży w kosmos na tych wirówkach to karuzela na placu zabaw. Ale tak jak napisałem przeżyłem i mam coś w rodzaju pamięci do wniosków aby coś z tego ocalało dla potomnych i potrzebujących...że się tak wyrażę.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 53 / 0
14 lipca 2022Melodyne pisze:
27 listopada 2021GermanDoll pisze:

Obecnie stwierdzam, że często zajebanie miksa przed planowanym samobójem, wbrew intencjom potrafi uratować dupę.
Nie był to stricte samobój, ale wypadek zwykłej mendy w postaci upadku na trzecią szynę w metrze.
I jakby mend ów nie był napojony fentem po brzegi, pewnie by go usmażyło do wybuchu serca.
Możliwe też, żeby na tą szynę nie poleciał, ale to już spekulacje, dywagacje.
Fajnie mu dym leciał z ryja, uszu i otwartych paskudztw po chujowych strzałach.
.
Pisałam o sobie i o pezypadkach wśród moich znajomych albo ich znajomych😅
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 3245 / 624 / 0
Mnie ciekawi czym jest zabicie się dla kobiety, tzn są wersje po związku i jednocześnie z możliwości czy też niemożliwości ze zwariowania nawet gdy tego związku wogóle nie było.
  • 505 / 91 / 0
Jeśli kogoś kochasz, a wskaźniki psychicznej nadwrażliwości masz wyjebane do końca skali niby normalności ( bo mój umysł mieści się w granicach osoby zdrowej psychicznie , lecz mam te wskaźniki lekko ku max lub min lecz niby jestem prosty) to pustka oznacza po prostu śmierć, pewnego ja, które we mnie żyło w tym związku. Małżeństwo 12 lat stażu. Po rozstaniu będzie nowe Ja, inny człowiek. Trauma potrafi zniszczyć wszystko a mam podatność.
  • 3245 / 624 / 0
tzn ja wariowałem w tej kategorii bez związku, ale jak widać żyję..............
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.