Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 433 / 2 / 0
Mi np dopalanie znacznie podbijało efekty dysocjantów, dodawało nutkę psychodelii i ogólnie nadawało tripom takiego "koloru".

To nie wątek o miksach
Ignis
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 1794 / 123 / 0
Amplifa pisze:
Nie wal w nos, bylo mowione o tym tysiac razy, w nos chujowo klepie, wrzucaj pod jezyk i trzymaj
Pierdolenie. Wejście przy niuchaniu - pół godziny-godzina max, wejście pod jęzor - 1.5 godziny-2.5(!) godziny. Obsrać się idzie czekając aż ci wejdzie pod jęzorem, szczególnie, że wchodzi malutkimi kroczkami, bez pierdolnięcia i człowiek już wysiedzieć nie może. Przewąchałem już kilka gietów i jak najbardziej polecam tę metodę.
Lokian pisze:
Czemu do kazdej substancji sebki musza dowalic jakies hehe ziółko? Lepiej czcic czysta mexe
O tym gdzieś już pisałem. Czysta MXE to przeżycie typowo duchowe, rozwijające, wspaniałe itp. za to MXE+zioło to zupełnie inna faza, genialny czill, świetny humor, brak zmuły, chęć rozmowy, płynięcie na muzyce itp. Ta druga opcja jest świetna w towarzystwie, po prostu typowo imprezowy miks. I BTW nie trzeba być 'sebkiem', żeby do każdego draga dorzucać zioło. Jasne, nie za pierwszym razem, ale nie widzę nic złego w próbowaniu różnych miksów, a zioło akurat świetnie się sprawdza chyba z każdą używką.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 906 / 36 / 0
Po 4 tripie z metoksetaminą zauważyłem ciekawą rzecz odnośnie muzyki. Otóż wracając do muzyki której kiedyś słuchaliśmy, odczuwamy emocje jakie wtedy nam towarzyszyły. Przykład jaki tu opisywałem niedawno czyli rozpacz i załamka po przesłuchaniu jednego albumu, przypomniało mi że słuchałem go też kiedyś w trudnej sytuacji życiowej i miałem dokładnie takie same przeżycia. Zauważyłem to za każdym razem, w każdym tripie. A słuchając nowej muzyki, której nigdy wcześniej nie słyszałem, nie odczuwałem żadnych emocji.

Jestem ciekaw czy też tak macie?
297 dni czystości (05.01)
  • 322 / 2 / 0
Co organizm to obyczaj. U mnie podjęzykowo wjeżdża pół godziny, więc to kwestia osobnicza.
Polecam mniej czytać i samemu wybrać ulubioną drogę podania, bo dyskusja da tyle, co debata katolików z ateistami na temat istnienia boga.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 1794 / 123 / 0
Mnie w sumie z dróg podania interesuje rozpuszczenie w napoju. Czytałem o tym, ale czy ktoś ma własnej skórze próbował? Zawsze szkoda mi było MXE, bo myślałem, że pewnie część się nie rozpuści, część zostanie na szklance, poza tym pewnie wchodzi z 2 razy dłużej niż podjęzykowo, ale raz spróbować można.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 231 / 2 / 0
Ja też najbardziej lubię aplikację podjęzykową.

Zgadzam się z tym co mówi przemo8848. Takie piosenki, które już się kiedyś słuchało i z czymś je kojarzymy właśnie najlepiej się słucha, odbiera. Próbowałem muzyki specjalnie zgranej na tripa i takich starszych nutek i najlepiej właśnie wchodziła na druga. Gatunek ten sam w obu przypadkach (trance).

Z podaniem oralnym jest pewnie jak przy innych substancjach. Dłużej wchodzi i mniej się wchłania, ale pewnie sporo zależy od tego czy coś się jadło i ile tego było.
  • 322 / 2 / 0
Sam przez pewien czas przyjmowałem doustnie. W napoju jak z czymkolwiek, po drodze trochę substancji się gubi. Zawsze można w bombkę albo wsypać z miarki do ust ;) MXE jest jedną z mniej niesmacznych substancji jakie znam. Dawkowanie tak jak pod język, moc wychodzi podobnie, tylko podróż trwa minimalnie dłużej.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 37 / / 0
przemo8848 pisze:
Po 4 tripie z metoksetaminą zauważyłem ciekawą rzecz odnośnie muzyki. Otóż wracając do muzyki której kiedyś słuchaliśmy, odczuwamy emocje jakie wtedy nam towarzyszyły. Przykład jaki tu opisywałem niedawno czyli rozpacz i załamka po przesłuchaniu jednego albumu, przypomniało mi że słuchałem go też kiedyś w trudnej sytuacji życiowej i miałem dokładnie takie same przeżycia. Zauważyłem to za każdym razem, w każdym tripie. A słuchając nowej muzyki, której nigdy wcześniej nie słyszałem, nie odczuwałem żadnych emocji.

Jestem ciekaw czy też tak macie?
Po pierwsze, muzyka niesie ze sobą ładunek emocjonalny. To, czy i jak się go wychwytuje to już taka subtelność, ale fakt pozostaje faktem.
Po drugie, krótko mówiąc, człowiek przez podświadomy system skojarzeń koreluje i zapamiętuje ze sobą pewne elementy rzeczywistości, w odniesieniu do warunków (innych elementów) z którymi, coś konkretnego się w pośredni lub bezpośredni sposób wiąże. Spróbujcie uczyć się do egzaminu, który macie (dajmy na to) za dwa tygodnie, każdego dnia godzinę w towarzystwie jakiegoś konkretnego zapachu. Następnie ten sam zapach rozpylcie wokół siebie podczas egzaminu. Pomysły powinny same wpadać Wam do głowy. : ) Tak samo jest z muzyką, czy czymkolwiek innym. Nasz mózg ma w naturze łączyć ze sobą doświadczenia z różnych obszarów zasobów zmysłowych, by lepiej je zapamiętać, w związku z czym powrót do jednego takiego doświadczenia wywołuje także nawrót innych z nim powiązanych doznań pamięciowych.
We'll see. - said master Zen
  • 238 / / 0
MaximusTDM pisze:
Mnie w sumie z dróg podania interesuje rozpuszczenie w napoju. Czytałem o tym, ale czy ktoś ma własnej skórze próbował?
Ja rozpuszczałam MXE w wodzie, aby mieć kontrole nad dawkowaniem i po zapodaniu na pusty żołądek już po 20min odczuwałam pierwsze efekty, a do godziny całkiem już się rozkręcało.
Z tym, że to miało dosyć wysokie stężenie, bo nie rozpuszczałam tego w szklance napoju tylko na 25ml przypadało 250mg.

A smak jest całkiem spoko w porównaniu z innymi dragami.
życie jak las vegas parano
  • 677 / 2 / 0
Byłem najebany i dodatkowo naprusty 4,4'-DMAREM oprócz tego oczywiscie zjarany i dostalem MXE w gratisie zapodałem z 15-20 mg i poczułem sie przyjemnie aczkolwiek dziwnie , teraz jestem w domu zjadlem i czy jest sens jeszcze dzisiaj cos brac i czy moze mi sie cos stac czy lepiej po prostu isc spac i jutro to stestowac jak bd trzezwy. prosze o szybka odpowiedź elo9.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.