Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1193 / 139 / 0
A ja wam powiem że ostatnio przypadkiem jak zwykle i jak zwykle przypadniem w życiu moim mam dostęp do naprawdę zajebistego klefa. To co lata po dużych miastach to najczęściej gówno , coś tam tyka ale słabo. Dlatego kolego nie czujesz nic przy iv bo to gówniany temat. I znalazłem przypadkiem bardzo dobrego klefa, widac że ktoś pojęcie miał o tym. Idealny temat najmocniejszy jaki tykalem. Robi robotę, 3 nas powyginalo całą noc, już z kilka lat takiego sortu nie widziałem. Prawdziwe łełełe jest ☺️

Przy kryształach iv moja skala jest jak mocno czujesz metal w ustach od razu. Przy jednych coś tam lekko, przy innych mocnej. Im mocniejszy towar tym większy metal w ustach czuje przez te sekundę dwie. Przy tym sorcie co opisywałem miałem całą mordę w metalu ☺️ taka moja skala mocy.

Ja z kolei jak się zdarzy i lecę w sztosie i mobilny jestem bo nie pije, zawsze worze persony zacne. Nie ma nic lepszego niż fura zajebista muza Julasa i łełełe ☺️ już z 100 tys mam przeplatane na fazie, także ogarniam bez problemu tyle lat. Ja mówię że mam autopilota już wyrobionego, taki mądry jestem ! 🥲🤭
  • 317 / 90 / 0
Albo podaje to gosc z minute przez 0,45ke, to tez ciezko o dobry wjazd.
  • 1193 / 139 / 0
Gówno nie temat. Pare lat temu jak 1 raz trafilem na ten zielony kryształ. To było tak mocne skurwysyństwo ze zapamiętałem klefedron. Późnej z całej stolicy czego bym nie próbował to było 40-50% mocy do tego o którym pisałem. I teraz ten sort ostatnio właśnie tak dojebanie klepał. Zresztą to po wyglądzie już widac. Da się wyczuć jak ktoś dużo lat siedzi w dragach po wyglądzie oceni moc i rękę osoby która to zrobila. O tak prawdziwy mocny klef to o jest to. Substancja dla zaawansowanych ćpunów. Wyborna 😇❤️
  • 5135 / 891 / 0
Ogladam sobie Pana z Lombardu
Czy ten uszol to od krysztalu tak wygląda czy od fety ?

https://wykop.pl/wpis/79078355/rekin-biznesu-lombard

Trzeba chyba nie myc zębow by w wieku 26 takie miec .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1193 / 139 / 0
Nie no fetka. Krzysztalowe odklejki inaczej wyglądają na twarzach ☺️
  • 1 / / 0
Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie skutkach na drugi dzień w nosie.. to normalne ze po klefie jest normalnie beton w zatokach? czesto jem i praktycznie jeden sort wyglada jak kruszonka z bułki słodkiej a drugi normalnie przezroczysty twardy suchy kamlot
  • 813 / 194 / 0
@Wodorek

Jak słusznie się domyślasz - NIE, nie jest to normalne. Zgłoś się do lekarza, bo bóle zatok które są na prawdę straszne potrafią też i szkodzić zębom itd.
  • 177 / 26 / 0
To ze wysmarkuje się skrzepy krwi, żółte gluty to norma. Jeśli nie możesz wysmarkać tego co zalega to już tak średnio bo to rozumiem przez napisane "beton". Jeśli nie możesz się tego pozbyć co pozostawia klefedron to do laryngologa się udaj jeśli płukanie wodą morską nie pomoże w pozbyciu się problemu. Jeśli olejesz sprawę to z czasem się skończy zapaleniem ucha, trwałe zatkanie nosa. Ciągle smarkanie się cały rok.
Przedstawienie musi trwać.
  • 5135 / 891 / 0
Po tym jak kreska sie wchlonie tj 20 minut czysc nos .
Problemem tej substancji oprocz tego betonowania sa tez wielkie lagi jakie niektorzy przyjmują. Dajcie spokoj 400 mg ?
Uwazam, ze powyzej jakiejs ilosci to wogole strata bez walenia na 2 dziury
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 447 / 18 / 0
Jaka ilość będzie dobra na pierwszy raz z tą substancją ? I, czy lepiej w bombce czy sniff ? Z tego co gdzieś tu wyczytałem najlepiej strzelić bombkę i po czasie poprawić sniffem.
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.