Od paru dni walilem oksy z normalna wodą nie do iniekcji ani soli fiz. tylko zwykłą wodą niestety poszło podskornie większość i powiem wam że nie widzę różnicy między tym a tym bo walilem z 2 msc temu z solą i działanie było tak samo odczuwalne. To o co tu chodzi że z solą to wychodzi lepiej dla organizmu? Mniejsze straty? Niech mi ktoś obeznany w tym powie jaka to ma zależność z góry dzięki
Pozdrawiam
31 marca 2020nie wiem stary pisze: Mam pytanie
Od paru dni walilem oksy z normalna wodą nie do iniekcji ani soli fiz. tylko zwykłą wodą niestety poszło podskornie większość i powiem wam że nie widzę różnicy między tym a tym bo walilem z 2 msc temu z solą i działanie było tak samo odczuwalne. To o co tu chodzi że z solą to wychodzi lepiej dla organizmu? Mniejsze straty? Niech mi ktoś obeznany w tym powie jaka to ma zależność z góry dzięki
Pozdrawiam
Tyle ml a mnie po 2 ml nakurwia czasem tak że wyprostowsc ręki się nie da bo dziargam tylko przedramiona tam mam 2 pewne kable
Tylko helupiarze i morfinisci też walą z wodą chyba podczas gotowania syfy wychodząa
Dziś będę miał znowu oksy i mam zamiar wziąć iv z solą 1, 5 ml starczy na 30 mg oksy?
Bo kurwa mam tylko łyżeczkę do herbatki..
W sumie przydatna jest sol jak nie mamy wody a jedyna jest w kałuży to warto ze sobą mieć sól fiz
Najlepiej wodę do iniekcji ale nie za bardzo mam ochotę sepic coś co jest na recke od farmaceutki choć większość z mojej apteki wie że jestem ćpunem.
Ale jak same opio to albo gotuj albo sol
Miałem ostatnio długie, podłużna coś jak alpra, niebieskie z podziałką. (10mg).
Teraz dostałem takie okrągłe, niebieskie jak acodiny. Nie wiem ile mają.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.