Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Miał ktoś kiedyś do czynienia z tym syropem codeine linctus?
  • 19 / / 0
Zamówiłem właśnie, powinien przyjść za parę dni, coś konkretnego chcesz wiedzieć? ;P
  • 7 / / 0
No to trochę wydaje mi się zbyt piękne, aby było można sobie bez problemu zamówić syropek z kodeiną bez żadnych świństw, chciałbym tylko wiedzieć czy wszystko jest ok z tym syropem, tak jak to wygląda na papierze : )
  • 19 / / 0
Musiałem napisać po co mi potrzebny, było zastrzeżenie ze w ciągu 3 miesięcy mi go juz nie sprzedadza wiec kolorowo nie jest.
Pochodziłem po aptekach i spierdolilem koncertowo, mówiąc ze potrzebuje Solpadeine na kaszel. 2 aptekarzy mi tłumaczylo że to jest przeciwbólowy przecież i ostatecznie wydali co-codamol. W innej aptece dostałem za to bez problemu(chociaż kobieta 4 razy ostrzegała, że mogę to brać tylko 3 dni z rzędu bo sie uzależnie. Kurwa czemu nikt mi tego nie powiedział pół roku wczesniej :( ) Z tego co wynika z ulotki to tez jest tam 8 mg, a nie 12,5 jak wspomniał ktoś stronę wczesniej, ale moze dostałem inną wersję/coś popieprzylem.

Edit:kminie juz, dostałem Solpadeine plus, kiedy większą dawkę kody ma Solpadeine Max:[
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2015 przez Fallenmrx, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1854 / 217 / 37
anaden pisze:
Siemka, pytanko do Wildwolfa.. jak u Ciebie wyglada dojscie do koko (jak najczystsze)? Ja tez z Glasgow juz ladne pare lat, z ziolkiem u mnie piekna sprawa jesli chodzi o jakosc i ilosc, feta jak zawsze bez problemu wsrod polakow ale to scierwo jest staram sie od tego trzymac z daleka bo mialem juz tym przejscia. W sumie to tylko z koko taki problem ze przenigdy nie bylo mi dostac to za co zaplacilem a bralem sorty po 100funa z roznych zrodel i zawsze jakas wyjebka albo ze mna cos nie tak ale przeciez to chyba niemozliwe zeby dzialalo na pograniczu placebo:) pozdro
Jest kontretny sort i to za 60 funtów/gram.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 4 / 2 / 0
chciałem potwierdzić że z tej strony co można zamówić syrop 200ml/600mg kodeiny
przychodzi na drugi dzień przesyłką pierwszej klasy, chciałbym też dodać ze nie jest to fioletowe jak w stanach i smak może być ochydny za pierwszym razem ale można sie przyzwyczaić.. polecam bardzo wlaśnie jutro przyjdzie mi juz druga buteleczka :)
[ external image ]
  • 1 / / 0
Witam forumowicze
od tygodnia mieszkam w bingley,nie daleko bradford
sa jakies sklepy z "dopkami" w bradford?
jakie leki dostane w aptece po ktorych mozna odleciec ;d?
jest ktos z okolic z dostepem do sprzetu? jakas anetka trawa?
pozdrawiam :)
  • 19 / / 0
Damianero - ja swoja pierwsza zabawe z tym syropem skonczylem beltem pol godziny po wzieciu, wiec faktycznie nie jest najlepszy ;P Za drugim razem wszedl lepiej, ale i tak cocodamol wychodzi taniej i hm, smaczniej? Chociazby dlatego ze duzo mniej plynu do wypicia.
  • 4 / 2 / 0
xenere pisze:
Witam forumowicze
od tygodnia mieszkam w bingley,nie daleko bradford
sa jakies sklepy z "dopkami" w bradford?
jakie leki dostane w aptece po ktorych mozna odleciec ;d?
jest ktos z okolic z dostepem do sprzetu? jakas anetka trawa?
pozdrawiam :)
mozesz w asdzie kupic syrop z dxm podajze za 2 funty
a tak to kodeine najlepiej z neta czytaj strone wczesniej moj post z trawa nie ma problemow jesli poznasz jakis ziomkow
  • 4 / 2 / 0
Fallenmrx pisze:
Damianero - ja swoja pierwsza zabawe z tym syropem skonczylem beltem pol godziny po wzieciu, wiec faktycznie nie jest najlepszy ;P Za drugim razem wszedl lepiej, ale i tak cocodamol wychodzi taniej i hm, smaczniej? Chociazby dlatego ze duzo mniej plynu do wypicia.
Ja też prawie za kazdym razme wymiotuje po jakiś 2 godzinach od zażycia ale powiem ci że znalazłem sposob żeby nie wymiotować i żeby smak nie byl tak bardzo ochydny
według mnie dobrze jest mieć kubek z 500ml dać do niego kilka kostek lodu i zmieszać tak ze 70ml (tyle ja sobie wlałem bo tolerka jescze niska :) ) z energy drinkiem o nazwie rockstar niebieski o smaku bubbleburst maskuje ten ochydny smak syropu ktorego nie da sie opisac.. no i jesli bierze cie na wymioty ja np leże w łóżku na boku i przechodzi po jakims czasie.. aktualnie zaczynam szkole tak więc na jakis czas przestane to brac bo od 2 tygodniu nie bylo dnia bez tego pozdro ziomal :P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.