Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 111 / 1 / 0
ciekawskiedziu waga i "doświadczenie" to ma kluczowe znaczenie :) także podaj je będzie łatwiej dobrać odpowiadnią dawkę
  • 381 / 11 / 0
Ponad 90kg, i doświadczenie spore ;-) ale ok, walnąłem sobie drobnego testa i juz będę to robił na oko :-P
Anaboliczny dżentelmen.
  • 1874 / 96 / 127
Bede to wkoncu jutro testowal. Bialy sort. Licze, ze sie nie zawiode ;D
wolna molekula
#mops
  • 1854 / 215 / 37
Ja kupuję w lokalnym headshopie kapsułki z 250mg MPA w każdej. Jedna robi mnie elegancko na kilka długich godzin. Wysypuję zawartść usypując kreskę około 100mg, reszta idzie p.o.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 206 / 3 / 0
miałem okazje testować ten materiał kiedyś. Kremowy gdzieniegdzie zbite grudki i oczywiscie siarkowy posmak. Jak dla mnie jest jeden z lepszych stimow obecnych na rynku rc. Może na mnie tylko tak dziala ale w odroznieniu od fluoroamfetamin mam wrazenie ze jest trohe mniej schizogenny, chociaż przez pierwsze pol godziny od zaplikowania zdarzala sie taka zjebana zmła. Substancja ta ma pozatym ponad pół wieku więc jakieś tam badania musiały by przprowadzane już mimo że to nie była jakas poularna substancja. Wiadomo do fetki troche brakuje, dla mnie czas dzialaia zamyka sie w gora 12h. Jest przyjemna nienachalna stymulacja, lekka euforia, przy wiekszych dawkach rozjebane gały, małe skutki uboczne na zjezdzie .

Pozytywem jest że w porówniu do fluoroamfetamin jak juz pisalem jest przebadana w jakis tam sposob, metabolizm itp., a fluoroamf sa raczej nowoscia na rynku rc zdelegalizuja je w tym roku i raczej juz nik nie bedzie sie bawil w synteze tych zwiazkow ani ich badal np. pod wzgledem toksykologicznym. Po delegalizacjach wylonil sie tylko jeden krol mefedron i tak jak MDMA czy metafeta byly w swoich czasach rc/legalnymi dopkami tak i mefedron spokojnie wedlug mnie moze stac na podium kolo tak popularnych i dobrze rozpoznawalnych narkotykow.
.
  • 1874 / 96 / 127
Mam zamiar MPA zmieszac z 3mmc. Jestem ciekaw bo tutaj jedni mowia, ze Kupa a drudzy, ze MPA jest git. JUTRO SIE OKAZE
wolna molekula
#mops
  • 1854 / 215 / 37
Nie mieszaj, mnie nerki ostro napierdalały po takim mikście przez dwa dni.
  • 1874 / 96 / 127
To dzieki za info ;D To wpierw poleci MPA, a trojka na next meeting. eti po zabawie z MPA bedzie oko??
wolna molekula
#mops
  • 1854 / 215 / 37
Jak najbardziej.
  • 41 / / 0
Od samego MPA czuć na ciele straszne przyjebanie, i chemiczny smak w ustach. Z 3-MMC moze byc za mocny wjazd na serce.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.