Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 703 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: sotbs »
ostatnio robiłam 'ekstrakcje', tzn po prostu zalałam nasionka wodą i po godzinie wypiłam; i tak było mi niedobrze chociaż trochę mniej niż zwykle, za to efekty o wiele mniej intensywne. praktycznie zero oev i tylko strasznie chaotyczne myśli nie pozwalające zasnąć. imho warto się pomęczyć, zjeść całe nasionka i przeczekać początkowe mdłości żeby móc cieszyć się pełną mocą lsa :-)
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 166 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Astacus »
Czy jest jakaś skuteczna metoda na nudności inna niż mj?
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2008 przez Astacus, łącznie zmieniany 2 razy.
"Na wszystko, co się zdarzy, masz gotowy, przywieziony z Ziemi schemat.
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."

- Doktor do Chemika
  • 4024 / 370 / 950
Dobrze jest sie wyrzygać.

edit> w sensie że powinno pomóc, a nie metafizjogastrycznym.
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2008 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 166 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Astacus »
To jasne, ale chodziło mi raczej o jakiś polecany medykament, który jednocześnie nie zepsuł by fazy.
"Na wszystko, co się zdarzy, masz gotowy, przywieziony z Ziemi schemat.
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."

- Doktor do Chemika
  • 66 / 3 / 0
Astacus pisze:
To jasne, ale chodziło mi raczej o jakiś polecany medykament, który jednocześnie nie zepsuł by fazy.
Jak masz mdłości to zgrzeszyłeś i musisz cierpieć.
zwykle co jesz , co jak gdzie z kim robisz , jak myślisz przybiera postawę która mówi tak albo nie .
Obecnie podpisuję się pod każdym postem,który jest wykreowanym absurdem mych myśli...który myśli nie w tej rzeczywistości.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Jaki z dostepnych w sklepach powoji polecacie ? Ten z rekwiatu ( ipomoea tricolor ) ? Bo trzeba by w końcu spróbowac . Proszę o odpowiedź .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 33 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Poldek »
CosmoDo przyłonczam sie do pytania tylko rekiwatu działają ? I tylko wilec purpurowy ? z tych do sadzenia ofc ;p
Uwaga! Użytkownik Poldek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / / 0
Wlasnie ktos ma doswiadczenie z wilcem purpurowym? z pewnego zródła wiem,że ten firmy 'rekwiat' jest dobry,ale mam już 2opakowania (10gram) tego firmy 'selecta poznań'. ktoś sie orientuje jaką moc mają te nasionka? Prosze o szybsze odpowiedzi bo w piątek zamierzam sadzić nasionka %-D ;-) aha i czy moge 'posiać całe 2paczki czyli 10 gram czy nie wskazane? ;-)
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Napewno działa Ipomea Purpurea firmy Rekwiat (mój pierqwszy raz z powojem), w paczce 3g nasion.
Poza tym jeszcze Wilec błękitny firmy L.Legutko czy coś w tym stylu :-) Paczki po 2g ale lepsze od Rekwiata.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja juz wkrótce będę posiadaczem tego działającego powoju . NIe moge się doczekać co pokaże mi ten bliski kuzyn LSD .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.