Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 211 / 1 / 0
A czego konkretnie się obawiasz?
  • 17 / / 0
Jakiejś formy uzależnienia. Czytałem kiedyś artykuł, ze
[piracetam]" jest stosowany w celu (...) u osób zmiażdzycą naczyń mózgowych, po urazach i udarach mózgu oraz u dzieci z zaburzeniami czytania i zachowania. Z piracetamu korzystają też, o zgrozo licealisći bez w/w zaburzeń. "
Nie wiem czy zespół paranoidalny, który leczę od pół roku się pod to podpina.
  • 2334 / 9 / 0
Ni ma chuja się uzależnić. Działanie tego jest subtelne bardzo. Z resztą nawet gdybyś się uzależnił to nie ma to raczej negatywnego działania pod żadnym względem (nie licząc tych paru złotych, co trza by wydać raz na czas).
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 168 / 2 / 0
ja zeżarłem sporo piracetamu oraz aniracetamu
imo żaden z nich nie działa
brałem w różnych dawkach, w długich i krótkich okresach czasu... i nic specjalnego nie czułem
nie warto wydawać kasy
  • 211 / 1 / 0
Podobnie jak szanowny forumowicz Wieczko nie zauważyłem jakiś istotnych różnic. Jedynym wyraźnym wpływem piracetamu w moim przypadku było zmulenie, które pojawiło się na samym początku jego stosowania. Według mnie produkt jest słaby, chociaż niektórzy chwalą. Widać jednym służy, innym niekoniecznie. Ja raczej już po niego nie sięgnę.
A co do uzależnienia, to chyba jakiś żart.
  • 17 / / 0
Tak też mi lekarka mówiła, że na jednych działa na innych niekoniecznie. Zażyłem dwie tabletki po 800mg i jedyne wrażenie to chłód wokół skroni. Jakiegoś super kopa nie poczułem. Dzięki za odpowiedzi.
  • 3129 / 26 / 0
Sami ludzie, którzy wprowadzali to na rynek smart drugów w usa przyznają, że to placebo ;)
High, how are you?
  • 14 / / 0
Mam od kilku miesiecy problemy z krotkotrwala pamiecia i ogolnie czesto sie "zamyslam"... Przeczytalam wszystkie posty... na jednych piracetam dziala (regeneruje pamiec, polepsza koncentracje itd.), na innych nie (moze to kwestia powodow pogorszonej pamieci...(?)) i daje najlepsze efekty jesli bierze sie razem z cholina... i teraz pytanie czy ta cholina bedzie dobra http://testosterone.pl/choline-citrate-500-gram? czy lepsza taka z inozytolem? jak sie ma do niej Alpha GPC (L-alpha-glycerylphosphorylcholine)? czy oplaca sie brac do tego cos z tych rzeczy: dmae, dlpa, huperzine a, vinpocetine, DMG (N, N- Dimethyl Glycine), bacopa, gotu kola? od jakich dawek piracetamu zaczac (bede miala w tab. po 800mg)? jest jakies zalecenie w mg/kg?
Zobaczyć świat w ziarenku, niebo w dzikiej lilii, pomieścić nieskończoność w ręku, wieczność w jednej chwili...
  • 17 / / 0
Mi lekarz zalecił 1-1-0 (800mg)
  • 338 / 2 / 0
bo jedni wiedza ze na nich nie dziala, a drugim wydaje sie ze na nich dziala
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.