Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hardbounce »
Jutro atakuje...wiec szykuj te 2 paczuszki :cool: :cool:. Jak mi połapiesz dobrego kwasiora to mogę nawet 900g atakowac :-D :-D :-D.
[b]hardstyle-hardcore-frenchtek-old school jump[/b]
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Dokładnie Kochająca 'nigdy nie mów nigdy...' Ja tez mówiłem, że nigdy nie tknie nic oprócz trawki.
No a teraz będzie kilkanaście substancji na koncie hehe.

Psychopath dzięki ześ tego linka wstawił... Jednak zrezygnuję ze sniffowania deksa ;-)

Hardbauns... Wyslij mi na pm gg swoje to sie dogadamy dokładnie

A za kwasika to też bym sie zastanowił nad atakiem 900-tki ;]
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
eeee...nici z tego, też obczaiłem tego linka :cool: :cool:
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
A myślałem, że wcześniej tez przeczytałeś, ale i tak chcesz wciągać %-D

Dobra poszukam jakiejś innej 'ofiary', może nie każdy ten link zobaczy hehe
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 224 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbkinss »
Po co ekstrakcja?

Całe tablety walcie, lepszy efekt... hehe

Nawiasem pisząc chciałbym to zobaczyć...
W królestwie owiec wygodniej być wilkiem
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
hb, a czego sie spodziewales? niczego odkrywczego tam nie napisali, myslalam, ze zdajesz sobie sprawe ;-)
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: krzak »
siema. ja i mój kumpel mamy już trochę doświadczenia z dexem, ostatnio mamy przerwę(brak czasu), ale mi odejdzie praca teraz i zostanie sama uczelnia, więc pomyślałem,żeby zrobić mu niespodziankę w sobotę(jak zwykle cały dzień nudy) i chciałem zrobić śniadanie z dexem. żeby po prostu nie był świadomy, że mu to podałem. czytałem w pierwszych tematach o budyniu czekoladowym i innych wynalazkach, macie jakiś pomysł na coś takiego? najlepiej jakby najbardziej został zneutralizowany ten smak albo forma, jakiś czas temu na początku przygody z dexem, rozpuściłem w herbacie - takie ścierwo, że nie wypiłem, więc nie chcę mieć powtórki z rozrywki. pzdr
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szczur333 »
syrop bedzie ok i wmow mu ze to jest mocny drin zeby sprobowal xD
  • 35 / / 0
Nie wrzucaj nie świadomiek! Takich rzeczy się nie robi!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.