z innej beczki - sa jakiss fajne mixy z opipramolem? i jak opipramol bedzie dzialal na mefedron? z gory dzieki :3
Jeżeli na ciebie nie działa to nie bież,, nie ma sensu.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
23 marca 2024stuk pisze: Nie działa nasenie wziołem 150 mg i zero chęci na sen, tylko uspokojenie.
To nie jest trazodon IR czy zolpidem które czuję 10-15min po przyjęciu.
To się dobrze komponuje z DXM czy ketamina, tak dla samego działania nasennego to bym tego nie brał, na sam sen to hydro pięć razy lepsze.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Można brać wieczorem i doraźnie, spróbuj jak będzie najlepiej dla Ciebie.
Mi lekarz mówił, że kiedy będę czuł potrzebę, tzn stres itd. to mam brać, albo spróbuj 50-50-50.
To nie jest silny lęk, można experymentować.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.