z innej beczki - sa jakiss fajne mixy z opipramolem? i jak opipramol bedzie dzialal na mefedron? z gory dzieki :3
Jeżeli na ciebie nie działa to nie bież,, nie ma sensu.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
23 marca 2024stuk pisze: Nie działa nasenie wziołem 150 mg i zero chęci na sen, tylko uspokojenie.
To nie jest trazodon IR czy zolpidem które czuję 10-15min po przyjęciu.
To się dobrze komponuje z DXM czy ketamina, tak dla samego działania nasennego to bym tego nie brał, na sam sen to hydro pięć razy lepsze.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Można brać wieczorem i doraźnie, spróbuj jak będzie najlepiej dla Ciebie.
Mi lekarz mówił, że kiedy będę czuł potrzebę, tzn stres itd. to mam brać, albo spróbuj 50-50-50.
To nie jest silny lęk, można experymentować.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.