Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Czasem mi wracają fleszbeki soczystych mleczaków z żarówy na srogim podkładnie z baklofenu. Kuurwa, nic mi nie dało wcześniej i później takiego wjazdu. Straszne zatracenie.
Dobrze, że już tego nie ma praktycznie, prócz jakichś popłuczyn bez podjazdu do krulowej. ;) I oby nie wróciło. Koszty jednostkowe, społeczne- massakra.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Nakurwianie do oporu i zdziwko, że sie baniak przeładował.
Do tego kompletnie bezsensowne podkłady z benzo i dramat gotowy.
W innym miejscu wrzucałem opisy -
po 1 jak jeść i pić, żeby zminimalizowac sidy
po 2 - dlaczego tak odcinało i skad paranoje ? - z rozjebania rec muskarynowych a w konsekwencji całego ukladu cholinergicznego
Jedno + drugie dawało dramatyczne efekty.
A faktycznie wystarczyło leczyc sie inhibitorami cholinesterazy i jeść i pić i spać na bombie.
Sam alfy próbowalem dwa czy trzy razy.
Nic ciekawego. Pusta stymulacja dopaminergiczna.
na szczęście mialem tego w sumie jakies 2 gramy, głównie w postaci sampli.
Dużo milej wspominam PV-8 w kryształach. Ósemka nie tyrała tak baniaka, speed był wiekszy ale bez paranoji i jazd.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.