Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 955 / 174 / 0
@GermanskiOprawca a taki noopept w sprayu który jest do kupienia?bo odmierzanie dawek rzędu 20mg to raczej trochę kłopotliwe
  • 973 / 266 / 0
@tajemniczy25

Nie próbowałem, ale bardzo ciekawe rozwiązanie. Przez śluzówkę nosa wchlania się bezbłędnie, a przy takim podaniu dozoladkowym jego biodostępność wynosi 10%. Jeszcze pozostaje trzymanie pod językiem, ale u mnie się nie sprawdzilo.

Zainwestuj sobie po prostu w wagę i voila.
  • 113 / 5 / 0
Gdzie kupie noooept w najlepszej relacji cena/ilość i jakość?
  • 955 / 174 / 0
@miromirek223 ja zamówiłem na ekstrakty za 5g około 100zl
@GermanskiOprawca jak powiedziałeś to tak zrobiłem.W tygodniu zobaczę jak to klepie droga podania przez nos.Teraz brałem w tabelach 3x30mg i coś tam czuć.

scalono - WRB

Ktoś się orientuje ile może mieścić ta miarka 0,05ml dodawana do noopeptu ze sklepu eks...?Mam wagę,niby dokładność 0,01 a nie mogę nie odmierzyć dawek rzędu 20mg.Na opakowaniu jest napisane że 1 miarka to ok 10mg produktu ale ktoś tu w temacie pisał że ta miarka płaska to dobre 30mg.Czy to się zgadza?
  • 6 / 1 / 0
Wg. karty specyfikacji, noopept ma gęstość 1.2±0.1 g/cm3. Czyli miarka o pojemności 0,05 cm3 (uwzględniając odchylenia) ma 55-65 mg.
  • 955 / 174 / 0
@Upgrayedd nie możliwe bo gdybym walił takie dawki to potworne bóle głowy itp. a ja się czuję spoko 😃
  • 6 / 1 / 0
No ale tak wychodzi z obliczeń :)
m=d * v
m=1,2 [g/cm3] x 0,05 [cm3]
m= 0,06 g -> 60 mg
Więc może ta ich łycha nie ma 0,05 ml, bo czystość jaką podają na naklejce to 99,5% więc odpada pomysł o rozcieńczonym produkcie. Aby tam było jak piszą ~10 mg to miarka powinna mieć nie 0,05 a 0,008 ml.
Napisz do sprzedawcy, ciekawe co powie.
  • 586 / 123 / 0
Próbował ktoś noopept z NALT łączyć?
  • 955 / 174 / 0
Czy noopept powoduje tycie,zmienia metabolizm???Przyjmuje od 1 stycznia a waga wzrosła o kilka kg.Jakby to powiedzieć puchne,zwłaszcza brzuch i klatka piersiowa.
  • 973 / 266 / 0
@tajemniczy25

No raczej wręcz przeciwnie, jest delikatnie stymulujący, stąd waga powinna spadać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.