Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 501 / 18 / 0
@Zooplikowany

Na mnie też wenla słabo działa na lęki a jeśli chodzi o dawki 150 mg jak brałem drzemki
Teraz biorę 225 mg i lepiej.
  • 3234 / 549 / 0
Być może.
Ja dodam od siebie że Sulpiryd wyłączył moja aktywność po jakimś czasie tej samej dawki, był taki dzień że musiałem wyjść wcześniej z pracy bo mi tak mózg zbrainfoggowalo że zdecydowałem się dać spokój z pracą intelektualną i iść to przespać przy okazji wyrzucając tabletki.

Spytaj magika czy Ci nie zamieni na buproprion albo fluanxol.
To drugie jest łagodniejsze. Pierwsze mi nie podeszło ale każdy reaguje inaczej. Sulpiryd to zwykły neuroleptyk który speeda daje kosztem zmian w przesyle receptorów.

Po wenli senność też występuje i być może to jest problemem ale mi znikała po paru dniach. Ogólnie serotoninowce lubią mulić.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1000 / 269 / 0
Dlatego Panowie trzeba wsuwać 375mg dziennie tak jak ja i mieć profil acetylocholinergiczny działania wenli, nie będziecie odczuwać senności 🙈
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 501 / 18 / 0
@GermanskiOprawca

Chyba posłucham Ciebie i wejdę na 300 mg bo znów to samo się pojawiło ta senność ale cykam się z dużym pobudzeniem i bezsennością
  • 964 / 17 / 0
Co mógłbym dołożyć do wenli 150mg aby bardziej mnie qktywizowalo i pobudzało oprócz bupropionu?oprócz wenli biorę clonazepam 1mg oraz baclofen 25mg i sulpiryd 100mg, czuje słabe działanie aktywizujace .
  • 960 / 176 / 0
@pauleta1987 może reboksetyne?
  • 964 / 17 / 0
A jaka dawkę rebokstetynę?
  • 960 / 176 / 0
@pauleta1987 zacznij od 1/4 tabletki czyli 1mg a z czasem zwiększaj jak bd za słabo
  • 501 / 18 / 0
Więc tak nie biorę już paro z wenlą tylko samą wenle 225 mg i na dodatek biorę na noc. I wcześno chodzę spać za wcześńie.
  • 2197 / 366 / 0
04 kwietnia 2022GermanskiOprawca pisze:
Dlatego Panowie trzeba wsuwać 375mg dziennie tak jak ja i mieć profil acetylocholinergiczny działania wenli, nie będziecie odczuwać senności 🙈
Świeży wpis o takiej dawce, super.
Mógłbyś trochę przybliżyć na jakiej zasadzie działa i jak się u Ciebie objawia ten profil acetylocholinergiczny ?
2. System dawkowania
3. Jest jakiś odczuwalny efekt od noradrenaliny w postaci irygacji, nerwów, agresji, zbyt dużej stymulacji?
4. Sypiasz normalnie, czy coś wskakuje na spanie ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.