Wracamy do biegania po aptekach, aż się zbliżymy do zwraczenia (jakby teraz się nie było wrakiem he) i wtedy znów bupra... i tak w koło Macieju
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Edit: Cud! Jest 2 października, a ja bez większych problemów dodzwoniłam się do dziekanatu i załatwiłam sprawę. Do godziny 12 będę ofiszjalnie na III roku.
Idę się ugrzać, to już pewne!
Kurde, dużo walicie strasznie tego jednorazowo. W sumie sama kiedyś przez to przechodziłam, ale jak tak popatrzę z perspektywy czasu to straszliwie tego dużo i ilościowo, i finansowo wychodzi. Zredukujta te dawy może, co?
chujowo zrobilem moglem 300 wrzucic jak zawsze
a teraz ulzylo w miare ale nie jest tez jakos nadzwyczajnie
@edit
grzeje
Alice In Chains - Rotten Apple
"Yeah, What I see is unreal
I've written my own part
Eat of the apple, so young
I'm crawling back to start"
Nvm. U mnie dzisiaj dzień dla urody. Nałożyłam maskę na ryj i na włosy przy takim akompaniamencie.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.