Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
24 marca 2020WrakCzlowieka pisze: Mnie zastanawia jak ludzie organizują te próby że ich zawsze ktoś odratuje. Nie namawiam, nie pochwalam - żadnego stanowiska tu nie zajmuję. Ale dla mnie to wygląda jakbyś tu szukała pomocy czy rady ale nie pisała tego wprost. Pomyślcie ilu samobójców na żadnym forum o tym nie napisało, po prostu zniknęli.
Zaczęłam w ogóle pisać o takich rzeczach jakiś czas temu bardziej z obietnicy danej komuś, że będę próbowała chociaż się wygadac/wypisać czy cokolwiek zanim coś zrobię, a łatwiej zrobić to w necie. Bliskim nie potrafię powiedzieć nawet słowem o tym co mam w głowie.
Do tej pory jak miałam takie myśli i podejmowałam próby, to dowiadywano się po fakcie.
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie wolę wziąć jeszcze setkę lub dwie tego opio. Tu masz okazję się wyżalić. Nie duś tego w sobie.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
24 marca 2020CassiusMarcellusClay pisze: Gdzieś po drodze znikła u ciebie empatia. Nie wczuwasz się w sytuację innych, lub ją olewasz po całości, bo dragi ci to zagłuszają, a może coś innego.
oni zawsze wiedza lepiej, jeszcze Ci powie taki, zebys sie nie wpierdalal.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.