Po jaraniu chce się pić - to normalne. Czasem też może zrobić się gorąco. "Klatkowania" też kiedyś doświadczyłem.
Wydaje mi się, że zwyczajnie przyjmujesz za dużo dawki.
Odrzadzam alkohol bo tylko pogorszy stan.Do tego trochę czekolady / batona i wziąć letni prysznic i jesteśmy jak nowi i można dalej jarać albo iść spać.
P.S. Za małolata jak paliło się ze znajomymi to niektórzy mieli lepsza głowę / gorsza i Ci z gorsza bania kończyli imprezę rzyganiem, omdleniem, ogólnym osłabieniem, że ledwo przechodzili 5 metrów i nie mogli przejść dalej.
Mam pytanie odnosnie palenia mj.
Mam 20 lat, mj pale od 3,5 roku, ale przez ostatnie 3 miesiace jestem w ciagu, jedyne co to zrobilem raz 2 dni przerwy. Dziennie spalam minimum 1g, ale raz lub dwa razy w tygodniu jest to nawet 4-5g. Dzis mialem taka sytuacje, ze nie palilem juz mj z 20 godzin, kupilem sobie dwie paki (2 gram) na prawde mocnego palenia, wysuszonego i zaprosilem ziomka. Spalil niewiele, jedno wiadro i poszlo moze 0.2g. Ja spalilem cala reszte, z czego cala jedna pake w ciagu 10 minut (dwa wiadra z cybucha o duzej pojemnosci). Czulem ogromna euforie niemalze natychmiast, chcialo mi sie chodzic, zrobilo mi sie cieplej i zaczalem sie pocic, podwyzszone cisnienie, wieksze zrenice, trzaslem sie, ruszalem szczeka. Kiedys bylem na prawde uzalezniony od mefedronu (lub czegos podobnego do mefa) i wiem jaki to stan... Czulem sie tak samo, albo nawet lepiej. Wielokrotnie laczylem tez mefedron z ziolem i wlasnie tak sie czulem, bardzo podobna faza. A w dodatku bardzo, bardzo duzo mowilem co zauwazyl odrazu moj kolega. On natomiast czul sie normalnie, czesto palil to ziolo ze mna i czul sie normalnie, bardzo dobrze, na mnie natomiast nie dzialalo wcale lub bardzo delikatnie.
Pomozcie mi, co to moze byc?
Chce dodac tylko ze przez caly dzien wypilem 4 lekkie napoje po 300ml yerba mate, ale ogolnie kofeina itd. nie dziala na mnie zbyt pobudzajaco, mam tolerke bo pilem wczesniej sporo kawy.
PS. faza byla kurewsko przyjemna, mam zamiar jutro sie zjarac porzadnie, no chyba ze istnieje jakies wysokie ryzyko, ze cos mi sie stanie.
01 lipca 2021Zieleniak pisze: Witam serdecznie, byc moze uda mi sie odswiezyc ten temat.
Mam pytanie odnosnie palenia mj.
Mam 20 lat, mj pale od 3,5 roku, ale przez ostatnie 3 miesiace jestem w ciagu, jedyne co to zrobilem raz 2 dni przerwy. Dziennie spalam minimum 1g, ale raz lub dwa razy w tygodniu jest to nawet 4-5g. Dzis mialem taka sytuacje, ze nie palilem juz mj z 20 godzin, kupilem sobie dwie paki (2 gram) na prawde mocnego palenia, wysuszonego i zaprosilem ziomka. Spalil niewiele, jedno wiadro i poszlo moze 0.2g. Ja spalilem cala reszte, z czego cala jedna pake w ciagu 10 minut (dwa wiadra z cybucha o duzej pojemnosci). Czulem ogromna euforie niemalze natychmiast, chcialo mi sie chodzic, zrobilo mi sie cieplej i zaczalem sie pocic, podwyzszone cisnienie, wieksze zrenice, trzaslem sie, ruszalem szczeka. Kiedys bylem na prawde uzalezniony od mefedronu (lub czegos podobnego do mefa) i wiem jaki to stan... Czulem sie tak samo, albo nawet lepiej. Wielokrotnie laczylem tez mefedron z ziolem i wlasnie tak sie czulem, bardzo podobna faza. A w dodatku bardzo, bardzo duzo mowilem co zauwazyl odrazu moj kolega. On natomiast czul sie normalnie, czesto palil to ziolo ze mna i czul sie normalnie, bardzo dobrze, na mnie natomiast nie dzialalo wcale lub bardzo delikatnie.
Pomozcie mi, co to moze byc?
Chce dodac tylko ze przez caly dzien wypilem 4 lekkie napoje po 300ml yerba mate, ale ogolnie kofeina itd. nie dziala na mnie zbyt pobudzajaco, mam tolerke bo pilem wczesniej sporo kawy.
PS. faza byla kurewsko przyjemna, mam zamiar jutro sie zjarac porzadnie, no chyba ze istnieje jakies wysokie ryzyko, ze cos mi sie stanie.
Puch ze skrzydeł nietoperza,
Język żmii, ogon szczura,
Żądło osy, mózg jaszczura,
Sępi pazur i psi ozór;
Aby czar był nie na pozór,
Lecz prawdziwy skutek wywarł,
Rzuć to w kocioł, gotuj wywar!
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/narkotestypolicja_0.jpg)
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?
Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/narkotyki-cbsp-30062025-768x376.jpg)
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/68447774_605.jpg)
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi
Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.