Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1854 / 217 / 37
Biały sort MPA sprzedawany w UK klepie elegancko.
Tak jak 13-sty opisał.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 160 / / 0
Nie, MPA od sprawdzonego vendora tak rozsadzila czaszkę jak nic innego. Nie chodzi o śluzówki tylko o całą głowę, potylice. Takiego niemiłosiernego bólu nie pamiętam.
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 217 / 37
Ja nic takiego nie doświadczyłem.
  • 111 / 1 / 0
ja też nie , nawet pieczenie znośne , i krótkotrwałe
  • 160 / / 0
Dziwne, bo ja 4-FMA, 3-FA, 4-CMC, 4-BMC i pewno innych roznyvh ubstancji to lajtowo wszystko, bez problemu, a tutaj narzeczona pierwsza i "co to ku jest, chcesz mnie zabic?, ja sam sprawdzam, bum, móz to tylu rozjebany. od wybuchowych mialem. Dziwią mnie te inne komentarze o_o
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 1 / 0
trefny sort musiałeś mieć :old:
  • 1854 / 217 / 37
Albo to nie było MPA.
  • 272 / 6 / 0
MPA to shit.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 11 / 0
Jakie dawkowanie? Tak żeby nie było za mocno.
Anaboliczny dżentelmen.
  • 1854 / 217 / 37
Zacznij od 100mg, ewentualnie dorzucisz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.