Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 227 / 76 / 0
@SerioSergio
Poprawnie znaczy? Dymem się zaciągałem i trzymałem z 10s w płucach przed wypuszczeniem. Paliłem z metalowej lufki o takiej jak w załączniku.

Czyli dla x15 to będzie:
Słabe ~12 mg
Średnie ~ 33 mg
Mocne ~ 50 mg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 7 / 0
Korzystam bardzo często właśnie z takich lufek jak na załączniku, ale do jarania mj. Dobrze się spisują.
Uwaga! Użytkownik TheTiger jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 508 / 195 / 1
Czytalem na forum o wyrobieniu receptorów do szałwi ale nie mam zielonego pojęcia czy to prawda.
Jesteś pewny źródła towaru?
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 227 / 76 / 0
Tak, jestem pewien, smartshop z dobrymi opiniami. Wszystkie inne produkty klepią jak należy.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 508 / 195 / 1
W takim przypadku poczyałbym o rec. opioidowych Kappa i ich "wyrabianiu"
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 227 / 76 / 0
Receptory opioidowe to ja mam zajechane mimo że w opio nigdy wjebany nie byłem. kodeina klepie mnie dopiero po zjedzeniu 3 opakowań thio, Kratom działa w dawkach x>10g
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.