Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3899 / 242 / 13
To drugie fajne :D :D :D
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 41 / / 0
7Days pisze:
Psychodeliczna cisza jest strasznie piękna. Tworzą się z niej niesamowite pejzaże dźwiękowe, co dla mnie jako kogoś, kto zajmuje się muzyką jest strasznie zajmujące. Uwielbiam zamknąć się czasem w cichym i ciemnym pokoju, raz nawet z dwiema osobami tak tripowałem przez jakiś czas - nikt się nie odezwał i wszyscy byli zachwyceni.
Ja se odpalilem muske i tez spoko.
  • 5 / / 0
Z racji tego, że nie można edytować posta dodaję jeszcze to:

https://www.youtube.com/watch?v=EIFlhzd ... ata_player

czysta harmonia, wszystko się układa, niepewność, ciekawość, refleksja polecam ;)
  • 12 / / 0
Na ostatnim tripie bardzo przypadła mi do gustu płytka Younger Brother

https://www.youtube.com/watch?v=0lGJY-MYMq8
  • 1081 / 32 / 0
Medyk13 thank you <3
  • 196 / 3 / 0
po jednym z gorzkich kartonów bardzo wpasowały mi sie psychodeliczne delikatne klimaty
Hunter, Kaliber 44
i troche elektroniki typu prodigy ;D
reggae średnio mi sie wpasowało, ale czy mozna porównywać jakis kartonik do LSD..?
:yay:
  • 4 / / 0
Lindsey Stirling-Crystallize piękna muzyka !
Do tego polecam wybrac sie na łąki wieczorem jak jest duża mgła i dobrze księzyc widac.. najlepszy trip jaki przeżyłem !
Uwaga! Użytkownik fachovsky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
toc chyba somebody to love :D acz kawałki green day świetnie podkręcają sytuacje
  • 3899 / 242 / 13
IAMX - melancholijny klimat wyobcowania, megalomanii, relatywizmu moralnego - ciarki na trzeźwo przechodzą po plecach, co dopiero na kwasie ;)

Zwłaszcza tytuły:
-Volatile times
-The Alternative
-Spit It Out
-Think of England
-Quiet the Mind
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 451 / 14 / 0
@up
o kurwa , kurewsko dobrze się tego słucha :-D fajnie żeś to wrzucił
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.