Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1241 / 9 / 0
dhc pr. dziala wydajniej podal bym link do zrodla ale nie umie znalezc zreszta dhc jak i kodeina ma dosc duza biodostepnosc
kodeina podana w czyste dupsko dziala niemal natychmiastowo -> dhc potrzebuje zawsze czasu zeby sie rozkrecic -> -> dhc dziala tam gdzie nie dziala koda czyli np. w mixach z feta itd ... -> na dhc mozesz przetrwac np. miesiac kiedy czekasz na program bo dhc zaleczy skreta z helu czy morfiny a kodeina (jesli jestes naprawde w ciagu niewiele sobie pomozesz)

ja jestem bardzo ciekawy czy ktos sie orientuje do jakich temperatur bezpiecznie mozemy podgrzewac dhc w roztworze wodnym np. ? :)
  • 3205 / 176 / 0
Być może kogoś zainteresuje ta informacja: ester dihydrokodeiny działa prawie dwa razy silniej, i o ile dobrze wyczytałem, do estryfikacji nie musi być koniecznie bezwodnik octowy jak w przypadku heroiny :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 3 / 0
a sprawdziłeś to w praktyce? jaka substancje acetylującą zamaist bezwodika bys urzył? jesli to robileś w praktyce to po proostu zalales rozkruszone tabletki tą substancją typu bezwodnik czy robiles inaczej?
  • 3205 / 176 / 0
Och, nie. Nie mam dostępu do DHC. Polsza.

Bazuję na informacjach z forum maniaków opio, które imo nie są wyssane z palca. Tam się nie cackają.

Jak ktoś jest zainteresowany to sam znajdzie :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 791 / 7 / 0
Limitbreaker pisze:
Och, nie. Nie mam dostępu do DHC. Polsza.

Bazuję na informacjach z forum maniaków opio, które imo nie są wyssane z palca. Tam się nie cackają.

Jak ktoś jest zainteresowany to sam znajdzie :)
IMO bardziej interesujaca jest demetylacja DHC, gdyz mozna przeprowadzic ja stosunkowo latwo, z bardzo duza wydajnoscia, ok. 95%
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 189 / 3 / 0
czyli w praktyce sam tego nie robiłeś?
  • 1196 / 10 / 0
opiophile?
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 791 / 7 / 0
Ugh pisze:
opiophile?
duckduckgo
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 2814 / 14 / 0
Limitbreaker pisze:
Być może kogoś zainteresuje ta informacja: ester dihydrokodeiny działa prawie dwa razy silniej, i o ile dobrze wyczytałem, do estryfikacji nie musi być koniecznie bezwodnik octowy jak w przypadku heroiny :)
Każdy ester? To ciekawe. Wyrażaj się precyzyjnie.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Tak, opio.

Znalazłem jeszcze inną syntezę, o której wspomina Oltun. Produkt to DHM, synteza jest prosta a sama DHM działa dłużej niż morfina. :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.