Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 188 / 5 / 0
C9H13N

ja aż takich akcji nie miałem (JESZCZE), ale to benzo powoduje podobno nić empatii na inne osoby poprzez swoje działanie anty lękowe..
co co apetytu to nie zróciłem nawet uwagi, jem w sumie jak zawsze tylko mi mniejsza apetyt połączenie sulpirydu z wenlafaxyna sam lorek nie powiedziałbym :)
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 18 / 0
dla mnie najlepsza benzodiazepina na ziemi nie ma tego co po innych (przyjemnego zamulenia) tylko pobudzenie i euforia przynajmniej ja tak mialem
jadlem od 5mg do 20mg na dobe przez 1-2tyg odstawienie bylo straszne mialem koszmary tak realne ze jedynym lekarstwem bylo bezno ale pozniej sie wyleczylem alkoholem %-D

ale mimo wszystko cudowna benzo szkoda ze psychiatra juz mi nie chce wiecej tego zapisywac kocham te różowe tableteczki szczęścia %-D
a na 1 raz to faktycznie wez sobie 1mg niektorzy po tym sa zamuleni na mnie paradoksalnie dzialalo
ale po 1h mozesz dorzucic i ogarnij se 2.5mg te jedynki to dla starych babc sa %-D
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 410 / 23 / 0
C9H13N pisze:
Lorafen tłumi apetyt? :old:
Coś chyba w tym jest, ale to chyba tak ogólnie z benzodiazepinami, bo częstą konsekwencją zejścia z benzo jest właśnie poprawa apetytu.
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
A u mnie na odwrót, apetyt rośnie. Może nie gastro, ale jednak.

Nawet po opioidach, które z samego działania mają tłumić głód - dostaje gastrofazy silniejszej niż po MJ. Dopiero jak się zgrzeję, że głowy podnieść nie mogę, to wtedy nie sięgam do lodówki, ale to chyba zrozumiałe.

Po Tramadolu głodu nie czuję - wiadomo, wpływ noradrenaliny.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2012 przez Ugh, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 18 / 0
Ja wolę Estazolam niż Lorafen. Mimo, że przy Estazolamie muszę strzelić sobie parę kawek, ale faza jest przyjemniejsza, ciepła. Nie mam takich zaburzeń równowagi jak przy Lorku. Jak pisałem Lorafen nie wpływa na fazę zioła. Estazolam tak. Zawsze będzie normalnym człowiekiem. Nie złapiesz śmiechawy lub zamuły. Z alko nie wiem jak jest.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1027 / 5 / 0
Ja niedawno widziałam film na YT gdzie gość po lorazepamie chciał zgwałcić swoją 3 letnią siostre i opisywał jak to zrobi.. Takich zjebów powinny zamykać co nie potrafią obchodzić się z tabletkami i ich ilością.
  • 410 / 23 / 0
ETF pisze:
Ja niedawno widziałam film na YT gdzie gość po lorazepamie chciał zgwałcić swoją 3 letnią siostre i opisywał jak to zrobi.. Takich zjebów powinny zamykać co nie potrafią obchodzić się z tabletkami i ich ilością.
No niestety - problem tkwi w pojebanej psychice tego kolesia, rodzaj i ilość substancji nie ma tu nic do rzeczy, myślę, że gdyby w siebie wlał odpowiednią ilość alko, to zachowałby się tak samo podle. Czasem już tak niestety jest, że różne substancje (często w nadmiarze %-D ) wyciągają z niektórych mroczną stronę ich "ja", o której zresztą te osoby nawet same nie wiedzą. No i trzeba też założyć, że ten filmik nie był jakimś pojebanym "żartem".
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1027 / 5 / 0
Nie wiem, czy wiesz o który mi chodzi. Nagrał ich kilka. Za każdym razem YT je usuwało, za każdym razem ktoś wrzucał kopie.. Tutaj jest więcej o tym. Filmiki pousuwane, ale pewnie do odkopania na youtube.
  • 410 / 23 / 0
Znalazłem (tzn. mam nadzieję, że chodzi o tego samego :-) ). Dla wszystkich chętnych, co by nie musieli się trudzić:

http://www.wykop.pl/link/1080371/gwalci ... z-policje/

Filmiki są na YT na profilu Kwejk3D. Powiem tak: są dwie możliwości - albo ta jego "lorazepamowa jazda" (i wszystkie jego filmiki) to gruba, udawana ściema obliczona na zyskanie szybkiego fejmu wśród kolegów-gimbusów i użytkowników YT (pokazanie jakim jestem copycatem i megaćpunem, upadłym aniołem nakurwiającym dożylnie lorazepam), albo - i do tej wersji skłaniałbym się po obejrzeniu innych filmików tego patola (wątpię, żeby wszystkie nakręcił za jednym zamachem w trakcie swojego słynnego lorazepamowo-energetykowego seansu %-D ) - wydaje mi się, że to legalny wariat znajdujący perwersyjną przyjemność w dokumentowaniu swoich chorych jazd kamerką i "dzieleniu się" nimi z szerszą widownią . Oczywiście nie oznacza to, że nikt nie powinien go zhaltować tak, aby za swoją internetową tfu-rczość filmową odpowiedział (jeśli oczywiście biegli uznają, że jest w stanie odpowiedzieć ;] )
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.