Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1680 / 266 / 0
Bardzo przyjemna mieszanka, zapodawałem ostatnio w takich proporcjach jak Ty i było przyjemnie.
Największy przegryw na forum
  • 185 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
drag pisze:
Bardzo przyjemna mieszanka, zapodawałem ostatnio w takich proporcjach jak Ty i było przyjemnie.
Nawet jeśli kłamiesz i napisałeś to tylko dlatego aby zmienszyć mi stracha i poprawić humor to i tak sie cieszę i Ci wierzę, ulżyło mi bo ktoś tam mi napisał że mogę mieć problemy z gardłem ;)
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 7 / 0
PanMuchomor pisze:
Kodeina + DXM - co myślicie o takiej mieszance ? właśnie zapodałem 150mg kodeiny + 300mg dxm.
Ktoś to już mieszczał i jak było ?
Mieszałem Kodeinę (300 mg) z BXM ( 1500:450 mg) i był to bardzo przyjemny miks. Nie zauważyłem jakichś większych negatywnych skutków działania, chociaż zapewne jest dość szkodliwy dla organizmu. Działanie było typowe dla bxm z miłymi efektami kodeiny. Spora część podróży uleciała szybko z pamięci, ale to normalne przy dxm.
Uwaga! Użytkownik Sterylny Marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
Dzięki za popowiedzi, jestem wwłaąśnie w cząśe trripa rózni się od innychh, ale o tym ti ju,z ba rźewo napouiszę. Pozdrowieniaaa ;-0-))
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Pisałem już gdzieś o tym (chyba w "depresanty - mixy", zapodałem wtedy chlorprothixen, DXM i kodeinę i było cudownie).

A przed chwilą też zrobiłem sobie mieszankę. Jak wiadomo, jak już wiele razy pisałem leczę się psychiatrycznie. Teraz mam zwiększone dawki leków, biorę tak: rano - 20mg fluoksetyny + 45mg chlorprothixenu; południe - 20mg fluoksetyny + 45mg chloroprothixenu i wieczorem 45mg chlorprothixenu.

A dzisiaj wziąłem 60mg fluoksetyny + 45mg chlorprothixenu i do tego jeszcze jedną tabsę bodaj 5mg (nie pamiętam już ile pisało na takim plastikowym słoiczku ale chyba 5mg) klorazepanu dipotasowego. Zobaczymy co się stanie :]

Peace!!!
  • 1680 / 266 / 0
Nic raczej się stanie, klorazepat w takiej dawce jest nierekreacyjny, a fluoksetyna to już w ogóle nie do ćpania.
;)
Największy przegryw na forum
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Ale jak pisałem ja to biorę leczniczo (fluoksetyna i chlorprothixen) a znalazłem w schowku gdzie stara chowa przede mną leki ten klorazepan a było tylko 6 w opakowaniu więc tylko jedno wziąłem... A przed chcwilą wziąłem terapeutycznie oczywiście 20mg fluoksetyny, 45mg chlorprothixenu i zaraz chyba wezmę 7,5mg zopiklonu a później mam w planach iść na piwko z kumplem :)

Peace!!!
  • 849 / 44 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Bardzo. Zopiklon działa dłużej i prawie nie ma właściwości euforycznych. W porównaniu z "kokainą wśród depresantów", czyli zolpidemem to szajs.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.