https://www.dropbox.com/s/fnke7ozhp59fu ... S.pdf?dl=0
Siemanko
29/0/0
W tygodniu zajechałem coś podciąć i dogiąć dziewczyny.
Dzisiaj po przyjeździe
[ external image ]
Zamknąłem boxa i dołożyłem jakieś 5,5-6L gazu Co2 z butli co godzinę, w środku mam 20W i 5W mieszaki żeby mieszały powietrze w środku. Pozbyłem się wiatraków które przeszkadzały, nic już nie doginałem bo w nocy przełączam na indukcję. Dostały troche CalMagu i oprysk z Boom Boom Spray.
[ external image ]
[ external image ]
Lumatek przełączony na 75% i ustawiony jakieś 40cm nad roślinami. Temperatura 23-24 stopnie w nocy, 26-27 w dzień.
Te dwa miniaturowe Critical Ogre x Pineapple Express zaczęły po tych stresach puszczać włochy.
[ external image ]
[ external image ]
Tak wygląda jeden i drugi Dankberry
[ external image ]
[ external image ]
Tego pierwszego jeszcze dociąłem przed wyjściem.
To jest Critical Ogre x Pineapple Exprees o którego zadbałem bardziej.
[ external image ]
No i chyba tyle. Piona!
Dziewczyny dostały stresu, bo siadł mi przedłużacz i nie mieszało powietrza + grzejnik też się odłączył. Niestety temperatura spadała do 15,7*C w nocy, w dzień trzymając 26-27*C.
Tak się prezentowały.
[ external image ]
Postanowiłem zrobić sesję na zewnątrz w nietypowym tle tych które są rozpoznane.
Dankberry od Anesia Seeds #1
[ external image ]
[ external image ][ external image ]
Dankberry od Anesia Seeds #2
[ external image ]
[ external image ]
Zadbany Critical Ogre x Pineapple Express od Cube Seeds
[ external image ]
[ external image ]
Mocno zestresowany Critical Ogre x Pineapple Express od Cube Seeds #1
[ external image ]
[ external image ]
Mocno zestresowany Critical Ogre x Pineapple Express od Cube Seeds #2 któremu nie strzeliłem zbyt wiele fotek
[ external image ]
Reszta miała sesję już w boxie bo nie wiadomo co to jest. Prawdopodobne odmiany opisane w postach wyżej.
Noname #1
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Noname #2
[ external image ] [ external image ]
Noname #3
[ external image ]
[ external image ]
Noname #4
[ external image ]
[ external image ]
Tak się prezentują na koniec + mały setup.
Lampa 55cm nad szczytami, moc 75%. Świecę 12/12h.
[ external image ]
[ external image ]
Bonus w postaci eksperymentu, dalej by żyły ale zasłaniają światło.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Coś podcinać liście teraz jeszcze na indukcji?
Jutro zamierzam wpaść do dziewczyn bo 29 stopni mają haha
Myślałem, żeby je dość mocno ogolić i popcorn też obciąć. Z drugiej strony zostawiłbym je tak jak sobie teraz są.
Dostały po 1L wody/plant z Orgatrexem 85ml/9L, do tego oprysk z Boom Boom Spray 2,5ml/0,5L oraz CalMag 0,5ml/0,5L.
W dzień dostają około 5,5L gazu Co2 przez minutę co godzinę.
Piona!
Kompletnie bez sensu. Co2 jest wykorzystywane w procesie fotosyntezy i o to w tym chodzi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.