Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 31 / 4 / 0
15 marca 2024sclero2014 pisze:
Dostałem to na sen bo benzo niezbyt na mnie działają. Dawka 3mg bral to ktos ? Co prawda biore juz to 3noc ( łącznie z dzisiejszą ) moze sie wypowiedzieć ?
Ja dostałem esz z receptomatu, bo 3 noce nie spałem, taką dostałem bezsenność. Generalnie i 4mg na mnie nie działały, udało mi się usnąć ale 2 godziny później pobudka.
1mg, 2mg i też 3mg dalej nie działały jak należy, w nocy mogłem zasnąć na początku, ale później pobudka i dołożenie sobie dawki wcale nie dawało powrotu do spania, ale powodowało zamiast tego niezmiernie przykre zmęczenie.
Teraz to tylko czekać na lepsze leki nasenne typu daridoreksant quviviq.
  • 1486 / 91 / 2
@Nemk0 Na mnie działało solo jedzone po 9 mg.Z amfetaminą mnie usypiało po 20-30 mg na 5 h.
action movie:gun:
  • 632 / 104 / 0
Psychiatra mi to dziś zapisał, chciałam sobie odespać cały dzień bo chodzę ostatnio zmęczona a to w ogóle nie działa, na moment się zrobiłam senna i tyle. Nawet próbowałam się browarem poratować i nic. Doszło do tego że zjadłam cały listek. Podsumowując - działanie nasenne - brak
Działanie rekreacyjne - brak(po ojebaniu łącznie całego listka, gdzie jedna tabletka ma 3mg, a tabletek było 7 co daje nam 21mg), absolutnie nic. Nawet żadnego splątania.

Teraz pytanie do starych wyjadaczy - mogę sobie wrzucić kodeinę i pochillowac, czy jednak już wtedy umrę? Ktoś już robił taki eksperyment? %-D
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 45 / 3 / 0
Przyjemny lek ten eszopiklon i do spania, i do rekreacji w odrobine mniejszych dawkach. Lecz jeśli ktoś próbuje rekreacyjnie to pamiętajcie że też jest duże ryzyko zerwania filmu
Działa jak taki miks alprazolamu z bardzo małą dawką psylocobiny. gdy sie trafi w dawke i jest w dobrym towarzystwie śmiesznie sie gada
ODPOWIEDZ
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.