Samobójstwo może czasem jest najlepszym wyborem.
03 kwietnia 2021Rimini420 pisze: umarł od sterydów![]()
![]()
03 kwietnia 2021Mordarg pisze: @SRTN I co dalej trwasz w postanowieniu ??
W maju może wezmę MDMA i parę innych rzeczy, ale kolidiuję to trochę, a nawet bardzo z robieniem formy i zdrowym stylem życia
Kurwa ja już się chyba nie nadaję do brania empatogenów, a na pewno ketonów. Po 3MMC mam kilkudniowe zjazdy, co kiedyś u mnie nie występowało. Miałem zawsze tylko pół godziny, ale za to potężnego doła, poczucia kompletnej beznadzei. Natomiast teraz przez kilka dni czułęm się jak totalne gówno. Tym bardziej skłania mnie to do trzeźwości. Chociaż z drugiej strony im jestem starszy, tym bardziej lubię pić. Zastanawiam się, czy to dobrze, czy źle, że odziedziczyłem po starym tak słaby łeb, że nie dam nigdy rady się zapić.
Poza tym ostatnio udało mi się porobić oksykodonem (bo zwykle tylko było mi niedorze, a raz nawet rzygałem), więc może jednak nie umrę od sterydów, a odejdę z tego świata mało oryginalnie, jak zwykły opiośmieć. Chociaż nie wiem jak można się wpierdolić w opiaty, już bardziej realną opcją wydaję się, że się zapiję.
04 kwietnia 2021london5 pisze: Efekt jo jo, deja vu.
Samobójstwo może czasem jest najlepszym wyborem.
Wyraźnie jest napisane, że w lipcu 2019 roku postanowiłem rzucić narkotyki na 6 miesięcy, i dotrzymałem tego postanowienia.
Ja byłem w ostatnim czasie 1,5 miesiąca trzeźwy. Dla mnie to bardzo wiele i jestem z tego dumny. Ale nie popadam w samozachwyt. Cieszę się z każdego dnia jak uda mi się być trzeźwym.
Z drugiej strony, liczyć że już na zawsze wyjdzie się z nałogu jest oszukiwaniem samego siebie. Trzeba być zajebiście ale to zajebiście silnym człowiekiem by to się udało.
Widocznie jestem zajebiście silnym człowiekiem.
Chociaż wcale się za takiego nie uważam.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.