25 grudnia 2018hammerzeit pisze: Ja miałem to samo, pomogła zmiana tls chyba z 2.0 na 3.0
Problemy zaczelo sie od zmiany layotu.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Z Orange jestem od około 2008 roku i nigdy nie miałam problemów, które nie wynikałyby z winy użytkownika (złe ustawienia, grzebanie nabenzioną w routerze, just sayin' ':) )
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
edit.
Chciałem także zameldować, że po wykonaniu działań pokazanych w linku, jestem w stanie wejśc na H i normalnie otwiera.
Wygląda na to, że masz rację [mention]surveilled[/mention]
Ciekawe co będzie dalej. Może dać ogłoszenie globalne o tym? Bo problem jest i będzie się rozszerzał.
2. W takim razie dlaczego nie używacie VPNow na mobile?
3. Czy aktualizujecie regularnie soft na swoim sprzecie oraz dokonujecie czyszczenia "cache" w szerokim rozumieniu?
IMO: problem nie jest globalny, jak sami zauważacie = nie może wynikać z programowego działania danego providera
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.