Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 1106 / 221 / 0
Ja miałem to samo, pomogła zmiana tls chyba z 2.0 na 3.0
  • 5813 / 1201 / 43
To spisek Stary.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 901 / 11 / 120
25 grudnia 2018hammerzeit pisze:
Ja miałem to samo, pomogła zmiana tls chyba z 2.0 na 3.0
To jest możliwe, ale czemu miałoby działać na WiFi a nie działałoby na 3/4G z tym samym TLS?
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 9461 / 1855 / 2
Ja mam wi-fi osiedlowe i dziala, na telefoniei pod orange juz nie.

Problemy zaczelo sie od zmiany layotu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6191 / 439 / 12
Dajcie znać, czy po zmianie serwera DNS do którego kierujecie zapytania [h]ajp staje się dostępny. Jeśli tak – to faktycznie france z Télécommunications Pologne pucują Błaszczakowi buty (między innymi).
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 948 / 279 / 2
Zmiana DNSów, niczego nie zmienia. Zmiana na wifi tak.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 631 / 0
No właśnie miałam pisać, że przejściowe problemy z DNSem może? Hmm, lecę na światłowodzie od Orange (tym nowym) i nigdy nie miałam problemów, w erze pre-światłowodowej także, w radiówce przez krótszy okres też (Toya i inne), a tam admin potrafił ostro sobie lecieć w chuja z awaryjnością i niektórymi stronami. Nie zapomnę srebrnych routerówo od bodajże Sagema i irytującego dzwoneczka na ich tech-supporcie.
Z Orange jestem od około 2008 roku i nigdy nie miałam problemów, które nie wynikałyby z winy użytkownika (złe ustawienia, grzebanie nabenzioną w routerze, just sayin' ':) )
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 4603 / 2213 / 1
Ja od 19 grudnia z poziomu netu z telefonu nie mogę wejść na H. Ani ze swojego, ani z żony. Przez chwilkę 25 grudnia (około 5h) działało, ale wróciło po tym czasie i do tej pory dalej zonk.

edit.
Chciałem także zameldować, że po wykonaniu działań pokazanych w linku, jestem w stanie wejśc na H i normalnie otwiera.

Wygląda na to, że masz rację [mention]surveilled[/mention]

Ciekawe co będzie dalej. Może dać ogłoszenie globalne o tym? Bo problem jest i będzie się rozszerzał.
  • 48 / 6 / 0
1. Dlaczego nie korzystacie z aplikacji HR na mobile? Wszyscy używacie iphone'ow? + (tak tak dział "vendors pro"...)

2. W takim razie dlaczego nie używacie VPNow na mobile?

3. Czy aktualizujecie regularnie soft na swoim sprzecie oraz dokonujecie czyszczenia "cache" w szerokim rozumieniu?

IMO: problem nie jest globalny, jak sami zauważacie = nie może wynikać z programowego działania danego providera
  • 9461 / 1855 / 2
A działa Wam niezalezna.pl?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.