raz wzialem 600mg i bylo chujowo, nastepnego dnia 300 i fajnie porobilo
a co do zoladka to nie oplaca sie brac na pusty, to chuja daje
lepiej zjesc cos malego przed/po zarzuceniem i lepiej sie wchlonie dzieki temu
"Rutyna to rzecz zgubna "
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
25 sierpnia 2017MrRabbit pisze: Zdarza Wam się pomijając fakt tolerki zaaplikować tyle kody ile powinno porobić a nawet odrobinę więcej i nic? Dosłownie nic?
Co do tematu ostatnim czasem zaparcia się mnie nie imają. Mogę władować w siebie i 900mg, a z wypróżnianiem problemu nie mam.
Chyba kodzia na dobre zadomowiła się w moim organizmie.
Wrzucając w systemie zero jedynkowym nie doświadczyłem zaparć.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
16 maja 2017Chevalier pisze: Jak często się wypróżniacie? Pytanie do osób w ciągach, jak i rekreacyjnych koneserów.
Po kodzie przez 2 dni nie może nic ze mnie wyjść. Dopiero zacząłem eksperymentowanie z tą używką, ale chyba dam sobie spokój, bo boję się, że wybuchnę od tego niesrania xD ładowałem kilka h temu, wskazane jest, żebym teraz sobie zarzucił jakąś herbatkę ziołową?
Kup se sok z kiszonej kapusty.
Brak reakcji?
Dokup gorzka czekolade.
Przy czym 1 step sok
2 step czekolada
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.