Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 398 / 24 / 0
Szanowny Panie, ów kolega nie może się tak po prostu "przerzucić na kobiety", gdyż dalej będzie go ciągnąć do Panów. Zaiste jest postacią tragiczną, jak zresztą większość homo, czego jak widzę niektórzy nie potrafią sobie wbić do łbów.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 103 / 0
ggyo pisze:
znam tylko jednego geja. powiem tak; sama jego swiadomosc czym jest niszczy go bardziej niz ta cala wasza narkomania was. typ jest ponoc bi, razem w dyskusji doszlismu do konkluzji, ze jego wada genetyczna i taka ekspresja genow doprowa go do szalenstwa, rozpaczy i samozniczenia.
Ja znam mnóstwo par gejowskich. Bawią się, kochają, opiekują sobą, dbają o wspólną radość i szczęście w ten sam sposób, jak robią to wszyscy. A może nawet lepiej...

https://www.youtube.com/watch?v=2sGI1DrvZ2w
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Ja tragedii homoseksualistów nie kupuję. Mają prawo do wyrażania swojej orientacji, mają swoje kluby czy inne miejsca schadzek, odnoszą sukcesy jako artyści lub politycy.

Sorry ale jeśli ktoś oprócz bycia gejem jest życiową pizdą, nie urażając nikogo, to tylko jego wina. Równie dobrze można być hetero i skomleć nad swoim losem.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 4024 / 371 / 951
ggyo pisze:
znam tylko jednego geja. powiem tak; sama jego swiadomosc czym jest niszczy go
Przypuszczam, że niszczy go raczej wdrukowana społecznie blokada przed zwyczajnym zaakceptowaniem tego "czym jest".
TheLight pisze:
Ja tragedii homoseksualistów nie kupuję. Mają prawo do wyrażania swojej orientacji
Panie, bądźmy poważni.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 398 / 24 / 0
on dokladnie wie czym jest i dlaczego 'spoleczna blabla' ma z tym problem. jeste bledem, tak jak wielu innych zreszta wynalazkow z nadmiarem chromosomow itp
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 371 / 951
Co jest błędem?
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 4807 / 267 / 0
pokolenie Ł.K. pisze:

Panie, bądźmy poważni.
Nie wiem czy się dobrze rozumiemy ale napisałem to zupełnie poważnie. Nawet jeśli w Polsce im jest ciężko proszę bardzo, bilet na lotnisko i wyjazd z kraju. Homoseksualizm jest akceptowany w całej zachodniej Europie. Można mieć nawet adoptowane dzieci. Nie widzę żadnej tragedii, a wspomniany przywilej to już naprawdę dziwaczny ukłon w stronę dewiacji i myślę że prawa par tej samej płci będą się rozszerzać w miarę upływającego czasu. To jest trend.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 4024 / 371 / 951
TheLight pisze:
Nawet jeśli w Polsce im jest ciężko proszę bardzo, bilet na lotnisko i wyjazd z kraju.
:*)

Rozumiem, że potwierdzasz tym samym, że w naszych realiach homoseksualisci nie mają jednak prawa do wyrażania swojej orientacji?
  • 1660 / 300 / 0
Na studiach miałem jednego geja na kierunku, wszyscy o tym wiedzieli i nikt mu z tego powodu nie dokuczał, bo facet był inteligentny, miły i pomocny. Był, no, uległą stroną, ale co z tego? Ja niczyim życiem seksualnym się nie interesuję. Statystycznie gwarantuję, że więcej ludzi hetero ma problemy psychiczne niż geje, choćby z powodu znacznej przewagi numerycznej. Nie rozumiem wpierdalania się w czyjeś sprawy prywatne, jeżeli nie przynosi to ci ani tej osobie szkody.

@TheLight ja się tylko nie zgodzę z tym, że trudno im o bilet na lotnisko i wyjazd z kraju. Na prawdę nie jest, nie ma tu różnicy między osobą hetero a homo, bo przy kupnie biletu lub wyrabianiu paszportu nie pytają cię o orientację seksualną. W dużych miastach, jak Gdańsk, widziałem swobodne pary homo. Ale w małych miasteczkach, jak moje, nie, bo to gwarantuje bycie na języku całej okolicy,
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1180 / 103 / 0
Bycie swobodną parą homo na ulicy, niezależnie od wielkosci miasta, gwarantuje Ci w Polsce, co najmniej zelżenie i ciężki wpierdol!
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.