grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Silnie rozluźnia, no jak rozluźnia mi coś mięśnie 4 dnia skręta od dhc i wkurwiająco usypia, to baaardzo stary sort jeszcze od benzo@coś tam kto wie ten kojarzy. I w końcu usnąłem. Klonazolam się chowa przy tym jednak jest bardziej imprezowy (o ile nie wpadnie komuś głupi pomysł do głowy i nie zacznie do tego chlać).
Wady: trochę mniej euforyczny, ale nadal daje błogi sen, nic innego nie przychodzi mi do głowy. Po prostu usypia. Nie ma takiej możliwości że nagle budzimy się z pustym worem wti, a po pokoju porozrzucana cała szafka papierów, teczek, leków, albo świeczka taka co się w szklance kupuje, zalana wodą prawie po brzegi xD
PS: od nadużywania Eti do granic możliwości zmieniłą mi się tak reakcja organizmu, że rzadko mnie eti zasypia, tylko urywa mi się film, a ja lunatykuję włącznie z wychodzeniem z domu. Powyższy opis napisałem porównując go do eti z czasów gdy działał jak należy.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
keep calm
because
I'm Borderline
(and probably much more :heart: )
Ja sam mam na testy Flunitrazolam i pokładam w nim spore nadzieje, jednak czekam aż mi tolerancja spadnie, bo obawiam się, że takiego 0,5mg w ogóle nie poczuję.
Nie wiem ile Wy bierzecie, że się po 3 dniach budzicie. Ja bym musiał chyba zjeść cały worek/paczkę klonów aptecznych/rc by 3 dni mieć wyrwane z pamięci. Chyba, że w aptece też mi trefny towar sprzedają :D
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.