Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 785 / 16 / 0
zazywa to ktos jeszcze oplaca sie zamowic ?
  • 311 / 14 / 2
Zamówiłem w sklepie w którym aktualnie jest w promocji 25zł/0,1g

Pierwsze podejście poniżej 10mg bardziej jako test uczuleniowy niż sprawdzenie, czy to jest aktywne, dlatego bardziej prosiłbym o informacje tak jak kolega wyżej.

Wasz sort też tak śmierdział trochę jak keton?
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 916 / 171 / 0
Nie wiem jak śmierdzą ketony, ale to kojarzy mi się ze ścierwem(?) Na oko sypnąłem ze 30-40 mg. No może coś poczułem, a może nie. Ale jeśli by mi przyszło zbijać tym sajko to niee. Jeśli maszcie możliwość to lepiej inne benzo. Nie brakuje w sklepach aktualnie, a na upartego można łowić xanaxsy z pojemników na przeterminowane leki w aptekach. Wszystko byle nie to. Aha pierwsze benzo od 7-8 miesięcy więc tolerancja zerowa.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 1957 / 230 / 0
Jaki jest czas działania?
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 8 / 0
Dostałem 0,1g sampla z dopiskiem "bardzo silny środek" no hehe, jem se go po zejsciu z dyso z w dawkach kilkudziesięciu mg na oko no i w sumie jakaś tam sedacja jest, zbija działanie dyso i ogolnie spoko, ale szałowe to to nie jest a śmierdzi truchłem jakimś strasznie. Tak se siedze i wpierdalam chuj wi jakie dawki, zamula przyjemnie i efekty dyso zeszło właściwie, doswiadczenia z benzo nie mam prawie żadnego, ale dawkowanie wysokie dość tego jest, bo napierdalam co jakis czas na oko po trochu i poza zamuleniem i wyjebaniem na wsio nic specjalnego.
  • 607 / 25 / 0
Sam jestem zaciekawiony tą benzodiazepiną RC bo ktoś ma dla mnie propozycję taniej odsprzedaży większej ilości i się właśnie zastanawiam. Coś mało w tym wątku opinii, żeby poszerzyć swoją wiedzę.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 50 / 1 / 0
Jak jest z tolerancjami benzo, szczzególnie Adinazolamu?
Mam 0,1g i nie wiem, czy opłaca się robić próby uczuleniowe, czy działanie jest odczuwalne dopiero powyżej naprawdę konkretnego pułapku mg i budowanie tolerki mija się z celem?
Uwaga! Użytkownik FractalGrinder nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.