Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1277 / 130 / 0
Podsumowując .

Stymulanty prawdopodobnie działają.
-Opoidy działają.
-mj-działa
:rolleyes:

Tylko teraz pytanie dotyczą interakcji czy dany neuroleptyk zwiększa działania substancji
psychoaktywnych, czy może odwrotnie substancja psychoaktywna nasila działanie neuroleptyków.

Przykład trochę niżej.

Barbiturany i benzodiazepiny nasilają sedatywne działanie neuroleptyków,
-alkohol naila sedatywne działanie neuroleptyków

Co do danych interakcji jak innych pytań o neuroleptykach to serdecznie zapraszam na topic wyżej właściwie teraz już niżej. ;-)

neuroleptyki-opis-podzial-t62342.html
  • 1 / / 0
Witam trochę opowiem o sobie .
Ćpałem z 2-3 lata głównie w weekendy mefedron głównie . Czasem amfa czasem mj .
Sytuacja wygląda tak .Odstawiłem narkotyki ,nie ćpam jakieś 3 miesiące . Biorę amisulpryd 400 mg dziennie. Miałem jazdy w stylu cała rodzina i znajomi spiskują przedemna .Ogólni biorę go rok czasu . Do mojej głupiej głowy wpadł pomysł żeby coś wsiąść podczas terapii .Silne uczucie brania 1 dawki żeby poczuć się lepiej .
1 g 3 cmc zamiennik mefedronuu .Nie brałem amisulpryd przez 2-3 dni chyba . Faza przez 1h taka jak zwykle euforia stymulant . Po 2 h nagle moje serce zaczęło szybko bić i musiałem nadrobić oddechem . Oddychałem tak szybko jakbym biegał .chodź siedziałem na kanapie przez cały trip. Nagle dreszcze po całym ciele .paraliż nóg ,później paraliż rąk .paraliż płuc (uczucie paraliżu) nagle całe ciało . No normalnie myślałem ,że to moje ostatnie chwile na tym świecie . Po 10 min paraliżu ustąpiło , i został oddech myślałem ,że to chwilowe więc siedziałem w domu bałem się iść na sor . Nie wiem czemu po 2 h takiego oddychania .Myślę kirwa coś się ze mną dzieje . Pojechałem na sor . Dali mi jakies relanium w dupę i nagle cud mogłem oddychać .i kroplówką oczywiście . Po całym tym zajściu 3 miesiące przerwy . Ogólnie czuje się świetnie na codzienne normalnie nie mam już myśli dziwnych itp. ale od 3 dni mam silny pociąg żeby coś zażyć . Ja pierdole macie jakieś rady na to chodzę na psychoterapię ale na razie nic nie daje . Rozumiem jakby się wszystko waliło u mnie w firmie i chce wziąć ale wszystko jest stabilne i nagła ochota na meff . Porady szukam proszę .

zanim-napiszesz-o-preparacie-leczniczym ... 52304.html | STR88
  • 3455 / 1121 / 0
Jeśli nie lubisz "wylewać za kołnierz", cóż, jesteś chory psychicznie jak ja, ale też potrzebujesz od czasu do czasu resetu: amfetamina w tym przypadku jest dosyć bezpieczna, przy czym może osłabić antypsychotyczny efekt amisulprydu, ale małe dawki amisulprydu po amfetaminowym tripie wracają cały haj na jeszcze kilka godzin. Ogólnie to całe CMC z amisulprydem nie gryzie się jakoś szczególnie i nie potęguje efektu kardio, myślę, że to przejaw psychozy/nerwicy, nakręciłeś sobie objawy, kardiozwała zamieniła się w "walkę o życie". Stosuj rzadziej i mniejsze dawki, miej pod ręką zawsze jakieś benzo na wypadek napadu paniki.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1277 / 130 / 0
25 kwietnia 2018UJebany pisze:

.Fakt, ze bierzemy neuro, znaczy ze musimy zrobic jakis stop i odpuscic niektore substancje.

Mozecie nie brac na powaznie post wjebanego w benzo, ale mam takie zdanie i go nie zmienie.
To że jesteś wjebany w benzo, ja jestem trzeżwiącym wjebanym w benzo z bardzo dużym stażem nie oznacza że na niektóre sprawy patrzysz trżeżwo. Mnie pozostaje tylko podpisać się pod twoim postem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.