Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / 1 / 0
24 grudnia 2017Stteetart pisze:
Moze jakies dawki rozpiszecie?

Pisalem juz, ze to raczej nie uwa.
Chcecie eksperymentujcie.
Wiem, ze ktos tam puscil UWke na gc-ms zobaczymy co wyjdzie.

Sory, za odkopywanie, ale mnie to zaciekawiło, więc przypomnę.
  • 1 / / 0
Czy można to gdzieś jeszcze dostać?
  • 9524 / 1873 / 2
10 czerwca 2018czornyrc pisze:
24 grudnia 2017Stteetart pisze:
Moze jakies dawki rozpiszecie?

Pisalem juz, ze to raczej nie uwa.
Chcecie eksperymentujcie.
Wiem, ze ktos tam puscil UWke na gc-ms zobaczymy co wyjdzie.

Sory, za odkopywanie, ale mnie to zaciekawiło, więc przypomnę.
Ponoć jakiś mix ale nie dostałem konkretów.
A samej UWY nigdzie nie ma. W czasach w których MDMA kosztuje kilka złotych nie ma sensu się babrać z substancjami droższymi kilkadziesiąt razy.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.