...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 127 / 11 / 0
Granie na kompie wbrew wszystkiego mogą pomóc, czekając 2 tygodnie na termin w ośrodku spędzałem dużo czasu właśnie grając albo oglądając filmy. Trzeba się tylko w to wciągnąć. W ośrodku potem terapeuta stwierdził że to był dobry sposób ze względu na rywalizację w grach.
  • 186 / 41 / 0
Mi to się ciężko zmusić nawet żeby pograć, mimo że lubiłem. Po prostu aż tak się nie chce, że nawet granie nie ma sensu.

Akurat mi wkręcenie w seriale pomaga trochę, bo potrafię na chwilę się wyłączyć i nie myśleć o piekle. W końcu w Prison Break, to chyba każdy się wkręci :P
  • 20 / / 0
Posprzątać DOM, zapalić szluga, byle się nie nakręcać słuchając toksycznej dla Ciebie muzyki czy ćpać na sucho : p
Tylko w tym miejscu mogę zobaczyć siebie jak w zwierciadle xD :blush:
  • 569 / 20 / 0
W kolko powtarzać "nie chce fazy" :D

A tak serio, to tak nie wolno, bo jeszcze bardziej się nakręcasz się na fazę
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 416 / 18 / 0
@Sideswipe, jeśli już masz pierdolić to chociaż z sensem ;) Powinno być: "Chcę być trzeźwy", a nie tak jak ty napisałeś "nie chce fazy".
Bo człowiek widzi to, co wie.
Mies van der Rohe
  • 493 / 105 / 0
Sideswipe pisze:
W kolko powtarzać "nie chce fazy" :D

A tak serio, to tak nie wolno, bo jeszcze bardziej się nakręcasz się na fazę
Nie można NICZEGO powtarzać w KÓŁKO. Powtarzanie w kółko nakręca na PIXY!!!
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 703 / 40 / 0
A powtarzanie CIĄGŁE nakręca na KRESKI.
  • 493 / 105 / 0
W ogóle to samo POWTARZANIE prowadzi do nałogu....
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 569 / 20 / 0
A nałóg prowadzi do chęci detoxu, bang bang
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / 8 / 0
A bang bang prowadzi do nastukania się :(
Bag of dope on the table, million blunts, now I'm able
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.