Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
Najlepsze benzo rc
etizolam
93
38%
flubromazepam
34
14%
flubromazolam
13
5%
diklazepam
7
3%
clonazolam
84
34%
pyrazolam
3
1%
deschloro etizolam
5
2%
fenazepam
7
3%

Liczba głosów: 246

ODPOWIEDZ
  • 18 / 1 / 0
Najlepszy Klon, ale odbiegam od tematu:) Etizolam, fajnie rozluznia, ale raczej dla laików, nie czuć go tak na sobie i działa kilka godzin. |Clonazolam, bardzo szybko rośnie tolerka, na początku było fajnie potem już po 5 musiałem jeść, dodam że apteczny odpowiednik jest mocniejszy i tolerancja tak nie skacze.
Flubromazepam jedną tabletkę miałem, fajnie zrobiła, chyba bo też inne benzo były grane, niech ktoś mi napiszę jak to się ma do epilepsji, i czy go czuć mocno na sobie, bo czegoś takiego szukam. Chyba, że coś innego polecicie. Ma to być mocny, długi upierdalacz.
  • 542 / 37 / 0
Flubromazepam w dawkach nieprzesadnych tzn do 8mg to jest wg. dość lajtowy sprzet i nie czuc go zbytnio tylko dziala w tle.
Nawet 12mg wziete na impreze rodzinną to tez tak sobie było czuć, ale wiadomix - poleciało alko i zerwało tasme - wiec dziala, ale robi jako tło.
Flubromazepam ma przewagę na etizolamami i innymi - długo długo działa.
Podobno fajniejszą wersją flubromazepamu jest norflurazepam. dawkowanie podobne i tez długo działa.
Ogolnie rynek rc jest dosć zapełniony krotko dzialajacymi , a te dlugie ciezej jest dostac, przynajmniej proch.
  • 1930 / 191 / 0
Dodajcie FluAlprazolam bo to jest najlepsze benzo.
Take DXM and Be Happy
  • 394 / 5 / 0
jaka jest najlepsza benzodiazepina rc długodziałająca ? bo robię zakupy po 25 szt . Flubromazepam (8 mg) i 25 szt. Diclazepam (2 mg) ale może jest coś jeszcze dłużej działającego co ?
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 542 / 37 / 0
norflurazepam podobno fajne.
ciezko dostac, ale gdzieniegdzie jest.
  • 152 / 3 / 0
flualprazolam to kokaina wśród benzo, ale ma jedną dużą wadę amnezyjność.
  • 270 / 13 / 0
Benzo RC ma podjazd do aptecznych?
Uwaga! Użytkownik DrYale nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2104 / 465 / 37
Pewnie, nie mam dużego doświadczenia, ale flualpra bardziej mi odpowiada niż klony czy zwykła alpra. Wiadomo, to też kwestia gustu i tolerancji, ale część RC benzo jest mocniejsza niż apteczne, vide klonazolam czy fenazepam.
Lubisz koks?
  • 1930 / 191 / 0
Flualpra najlepsza :)

Eti szkoda :(
Take DXM and Be Happy
  • 270 / 13 / 0
Spośród:
Clonazolam
Diclazepam
Etizolam
Flualprazolam
Flubromazolam
Flunitrazolam
Fenazepam

Co rzeczywiście warto? Planowałem wziąć po 10 każdego ale chyba warto to jakoś zmodyfikować np 15 tego i 5 tamtego:) Zależy mi na efektach —relaksacyjnych (zwiotczenie itd)
-pro społeczne
-nasenne
Uwaga! Użytkownik DrYale nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.