Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 618 / 112 / 0
do mycia okien zajebać Clina
  • 1079 / 126 / 3
Dzięki za odp Tomaszu i Nie lubie niestety nie mam karmy to nie dam.
  • 1957 / 230 / 0
Podbijam pytanie Procenta, bo nie padła jeszcze żadna odpowiedź.

Matka przyłapała mnie na masturbacji, jakim narkotykiem najlepiej zmyć z siebie tę traumę?
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 618 / 112 / 0
hmm, może poppersem

przy okazji, skoro temat zaczęliśmy traktować poważnie - co proponujecie aby uprzyjemnić sobie odkręcanie wentyla w rowerze przy zmianie dętki? Kumpel próbował na meskalinie jednak skończyło się to tak, że zapomniał co odkręca, w czym, po co, gdzie się znajduje i jaki ruch wykonać nadgarstkiem aby odkręcić
  • 190 / 1 / 0
Światło pisze:
- Co zajebać do mycia okien?

- Czym się naćpać na koszenie trawnika?

- Jaki proszek pomoże mi zrobić pranie?
Ponoć po stymulantach niektórzy ludzie mają fazę na sprzątanie i tym podobne prace. Nie ma za co.
Nie sądź, a nie będziesz sądzony! :old:
  • 4807 / 272 / 0
Podobno był taki jeden człowiek który sprzątał na stymulantach ale umarł na zawał i nie dokończył sprzątania :-/
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 618 / 112 / 0
sprzątanie zabija
  • 4807 / 272 / 0
Prędkość też ;) Zdelegalizować samochody.
  • 618 / 112 / 0
zdelegalizować prędkość
  • 4807 / 272 / 0
Prędkość już jest nielegalna, tylko że karzą ją mandatami tak po ludzku. Za to legalny jest alkohol przez który co weekend ginie wielu ludzi a polecają go w TV :) Choć i tak propsy za akcje edukacyjne. Może w ktoś w końcu się obudzi i zrozumie że wiedza jest kluczem, nie jej brak. A do książek to najlepiej zasiąść i zacząć czytać oraz wyciągać wnioski. Koledze co ma problemy z czytaniem trzeba regeneracji organizmu a nie dowalania sobie kolejnymi substancjami które spowodują że niedługo problem sam zniknie bo nie będzie nic rozumiał z czytanego słowa.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.