Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nboha testowałem dwa razy. Ma dużo większy potencjał intelektualny. Jest mniej rozrywkowy a bardziej refleksyjny, ale jeszcze będę z nim próbował.
Czy ktoś pozna? Po oczach i twarzy mnie nikt nie poznał :)
Ps.To co pisał powyżej Pure GBL o przyjmowaniu to święta prawda.
PURE GBL pisze:I jak było? Ja myślę dzisiaj zarzucić bo trochę tego mam. Tydzień temu było 2mg Dnbome ale ogólnie sajko nie tykane ok pół roku wiec myślę że tydzień wystarczył jak narazie żeby cieszyć się dzisiaj trip em na Cnboh. Ma ktoś inne zdanie?
Jest jeszcze ho mipt ale ten po tyg to raczej kiepski pomysł i tutaj raczej na pewno zmarnuje proszek...
Scalenie
Karton 1,4mg 2h od zarzucenia i jest fajnie ale dupy nie urywa, wizualnie bardzo kiepsko
@Witkacy
Dah pisze:Wapo i nos ktoś już testował? 25C-NBOMe przy pierwszej próbie palenia, w złym S&S wjechał mi w samą dopaminę, norma czy wypłukanie mózgu ? Ciekawi mnie jak będzie w tym przypadku :)
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dah pisze:
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.