Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 934 / 12 / 0
Re: alfa-PVT
Nieprzeczytany post autor: klejofas »
podobnie u mnie po sporym przerobie alfy to jest nieaktywne praktycznie. Gram zaczelem od dawek może 50mg, kończyłem na 300,g jedna cholera, moze serce troche bartdziej wali i tle tego.
  • 1360 / 179 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maykel85 »
Jak zrecie na potege aPVP to nie ma sie co dziwic ze slabo was robi aPVT. Normalnu ketonowcy- znaczy dla mnie nieuzywajacy, na pewno nie w ciagach alfa-pirolidynoketonow. Jak takie z was cpuny ze alfaPVP was srednio robi to szczerze wspolczuje.Dla mnie to nie jest powod do chwalenia sie i chluby tylko wstydu.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1180 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kowalskii »
Nikt się przecież nie chwali, poza tym na pewno nie tutaj miejsce na wstyd. Każdy najzwyczajniej w świecie informuje.
  • 934 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: klejofas »
Maykel85 pisze:
Jak zrecie na potege aPVP to nie ma sie co dziwic ze slabo was robi aPVT. Normalnu ketonowcy- znaczy dla mnie nieuzywajacy, na pewno nie w ciagach Alfa-pirolidynoketonow. Jak takie z was cpuny ze alfaPVP was srednio robi to szczerze wspolczuje.Dla mnie to nie jest powod do chwalenia sie i chluby tylko wstydu.
Chyba masz problemy z rozumieniem czytanego tekstu i wstydzić to tego ty co najwyżej się powinieneś. Gdzie ty tu widzisz jakieś przechwalanie? Sugerujesz że lepsza była by wartość mojej informacji jak bym nie napisał o swoim doswiadczeniu z apvp? To że substancja raczej do niczego się nie nadaje stwierdziło też dwóch moich znajomych, biorących w ogóle od swieta. Jakoś nie widzę tez tu u nikogo zabierającego głos, peanów o tej substancji. To powiedz co ty sadzisz i jak na ciebie działa, zamiast swoje mądrości o tym co sądzisz o kogoś wypowiedziach.
  • 1360 / 179 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maykel85 »
Dobra, bez spiny, cospamietam ze ktos pisal ze inne BK robia ich dobrze akurat. Co do aPVT IV probowal ktos?
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: th0 »
Ja przerobilem 2g i.v. przez noc...(i moze 100 mg donosowo, ale piecze jak margaryna kasia..czyli wykurwiscie) i stwierdzam ze to jednak gowno (fur me). Wbijanie w instalacje od dawek rzedu 30mg piecze jak skurwysyn (lub etylofenidat:). Z efektow skoki cisnienia, mocno drastyczne-czasem az ciezko sie wstawalo. I co ciekawe po pol godziny efektow brak. Z bledow-chcialem tym sie podniesc po pentedronowej zwale i nasililo to jedynie polcienie i mroczki. Tutaj musialbym przetestować jeszcze raz, bez wplywu innych srodkow (bo 2 eti zjadlem i zasnalem jak dziecko, po a-pvp byloby to niemożliwe). Jak na razie substancja wywolujaca zjazd na start (po 3 sekundowym wjezdzie ala pente). kolo alfy niestety to nawet nie lezalo
“The street finds its own uses for things.”
  • 35 / / 0
Witam. Dwa szybkie pytania.
1. Czy osova nie majaca noc wspolnego z alfa pvp bedzie zadowolona? Zamowilem w celu przedluzenia zywotnosci na melanzu, bedzie sie srogo lało.
2. Czy moge do tego wdupiac 3-MMC?
  • 680 / 43 / 0
Ja nigdy nie probowalam pvp, ale z pvt zadowolona nie bylam w ogole. Masz moj post nieco wczesniej na ten temat. Ogolnie jak dla mnie substancja nie warta uwagi.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 125 / 2 / 0
surveilled pisze:
Mi dobrze zastępuje poranną kawę: biorę papierosa, wysypuję końcówkę tytoniu, specjalną 15mg-ową łyżeczką wsypuję alfa-PVT w miejsce tytoniu, zawijam końcówkę papierka i ostrożnie odpalam, najpierw podgrzewając z odległości koniec papierosa.
Oszczędna sprawa.
Właśnie w pracy wypróbowałam ten patent i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Zdecydowanie polecam tą metodę, działa dużo lepiej niż sniff, po odpaleniu i kilku pierwszych zaciągnięciach odczułam znaczną poprawę nastroju i chęć do działania. Umysł jasny i klarowny, a co najważniejsze żadnej chujowej stymulacji fizycznej. Ogólnie bardzo przyjemnie, myślę że nadaje się do codziennego użytku i wychodzi bardzo ekonomicznie.
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
  • 762 / 37 / 0
Najsłabiutenszy zwiazek jaki próbowałem. Sadziłem że MPA nic nie zdola przebic, a jednak :-p Działanie sensowne zamyka sie w godzince. Odczuwalna poprawa nastroju, przyspieszona reakcja, prędsze myślenie :cheesy: Po wpuszczeniu w obieg, stan porwównałbym do kofeiny kopiacej dwa razy mocniej. Osobnikow poszukujacych mocnego wystrzelenia srogo zawiedzie, lecz nie przecze ze moga znalezc sie odbiorcy. Dla tych ktorzy chca podniesc samopoczucie szczebelek wyzej, bez rozdupcenia,,, 125mg x2 p,o ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.