Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
U mnie potliwość kiedy byłem w ciągu pojawiała się w nocy i to zazwyczaj przy polewkach na noc budziłem się cały mokry :-/
  • 1934 / 108 / 0
ja potliwosc mialem tylko na poczatku i to w ilosciach 4-5 razy ? chyba jakos tak maksymalnie i to po walnieciu wiekszych dawek nasennych podczas spania... a i tak te pocenie nie bylo jakos mega nasilone, co moze oznaczac ze mam cos pierdolniete w bani w receptorach i przekaznikach jezeli jestem "wyjatkiem od reguly" , a na to wychodzi....
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 44 / 2 / 0
Wzmożoną potliwość zauważyłem w pierwsze dni po odstawce, ale szybko mija. No i ostatnio przy kiepskim sorcie nawet w trakcie kuracji.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.