Kurwik pisze:Twierdzisz, że gdybym tam był to wjazd policji podobałby mi się i uznałbym go za klimatyczny? Sory ale masz jakieś spaczenie, jak inaczej wytłumaczyć "Podobał mi się wjazd policji". Przyjechali wyłapać dobrze bawiących się ludzi, aresztować ich i wsadzić do paki, zniszczyć życie, a Ciebie to ucieszyło? W łeb się jebnij ziomuś :nuts:chusajn pisze: Kurwik, pisałem to już w innym temacie, w którym się wypowiadałeś o Ozorze. Nie byłeś, a pierdolisz :) Dla mnie wjazd policji to był jeden z lepszych momentów całej Ozory.
Kefas, z dziewczyną na stopa.
Dlatego, jak już pisałem, nie byłeś, a pierdolisz.
Oczywiście zgadzam się, że biba wysycona klimatem dilerki to biba z chujowym klimatem i w takiej sytuacji bardzo dobrze, że policja interweniowała. Ale widzę też po fotkach, że zwyczajnie stali przy mainie i obserwowali, wiem też z wielu relacji, że z tej akcji rykoszetem dostało bardzo wiele zwyczajnych, niedilujących osób. Nie skończyło się na 30stu osobach, niemal każdy z kim rozmawiałem na Rainbow, kto przyjechał tam prosto z Ozory był świadkiem aresztacji kogoś za przysłowiowego dżojnta albo po wyciągnięciu na widoku kartonów.
Nie lepiej w takiej sytuacji zwyczajnie udać się na festiwal, na którym żadna z ekstrem (dilerka<--->policyjna inwigilacja) nie psuje zabawy, tym bardziej, że ten festiwal robią ludzie, którzy przez te wszystkie lata organizowali Ozorę i nadawali jej kształt? Przecież w tym roku z Ozory została tylko nazwa, Daniel sam z ludźmi od siebie ją organizuje, a cała ekipa izraelsko - węgierska organizacji urządza S.U.N.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Ja pojawię się na obu wydarzeniach i na obu zamierzam się zajebiście bawić.
chusajn pisze: Po prostu uważam, że przedstawiasz mocno wypaczoną wizję tego, co faktycznie zaszło.
Jeśli chodzi o kwestię czysto organizacyjną, to Ozora 2012 była najlepiej zorganizowaną Ozorą ze wszystkich, na których byłem. Dużo nowej infrastruktury, zajebisty Dragon's Nest, dekosy nie z tej ziemi, szczególnie na chillu. Według mnie Ozora zyskała na zmianie ekipy, nie straciła.
Takie przynajmniej mam info.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ile umiesz dostrzec pisze: Z koncertem Younger Brother polecam uważać. Byłam na jednym, na Ozorze, dwa lata temu. Czekałam na ten koncert ponad pół roku. Ze znajomymi wrzuciliśmy grzyby, a zespół nie zagrał żadnego kawałka z pierwszych dwóch płyt, tylko coś, co brzmiało jak płaczący nad mikrofonem gej. A, pomyłka, był jeden dobry kawałek, chyba Even Dwarfs Started Small. Ech. Na długo zraziłam się do YB po tym.
Nie mogę się doczekać też występu węgierskiej kapeli Korai Öröm, zajebista etno-psychodela! Polecam się zapoznać:
http://www.youtube.com/watch?v=v0Dps3AKnoo
@KrwawaMerry, polecam jechać najpierw na Goa Dupa pod Krakowem, i stamtąd na SUN. Na Gołej z pewnością poznasz wesołą ekipę do dalszej wspólnej podróży :-)
@Kurwik, odpuść już z tą krucjatą antyozorową. Tak samo jak wcześniej miałeś pretensje do mnie, bo chciałem jechać na Yagę, a nie na SUN ;-) Niech każdy jedzie sobie tam gdzie chce. Ja też mam przeczucie, że tegoroczny SUN to będzie światowe epicentrum, ale na pewno znajdzie się tam dokładnie każdy, kto ma się tam znaleźć :-)
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze:A kto ma rozpierdalać scenę psy-trance z powodu swego niedoinformowania ten niech rozpierdala ją dalej, PEWNIE!
Znajomi będą jechać samochodami. Pociąg raczej się nie opłaca.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.