Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
DRUGA SPRAWA I PROSZĘ ODPISZCIE :)
/cut/
Myślę nad zaserwowaniem jej 50mg potójnegocepa - czy zwiększyć dawkę?I czy sniff jest wiele bardziej wydajny od orala jak to miało miejsce przy 2c ?Próbował ktoś?
Jesli tak to strzelimy setunie na pół w noseczek...
Nie przejmujcie się co z nami...Byle by nie zabiło,albo jakichś cyrków nie było.
Wycięto część postu, na prośbę użytkownika - Dzielnicowy
1. Jak ta substancja ma się do towarzystwa? Nie chodzi tu koniecznie o empatie, a bardziej o to, czy będziemy siedzieć wygięci, czy raczej da radę pogadać, pośmiać się, skomentować, albo, ja to nazywam "połączenie tripów" czyli poczucie wspólnej podróży?
2. Jak z muzyką? Jest faktycznie tak zaburzona, że nie ma sensu w ogóle się w nią zaopatrywać? Czy może jednak jest dziwna, ale w tle, neutralna?
3. Co z S&S? Mam w okolicy lasku taki mały domek, zdala od ludzi, cywilizacji, tyle, że prąd z akumulatorów, muzyka i światło. Myślicie, że będzie to dobre miejsce? Przy otwartych drzwiach mamy bardzo ciekawy widok lasu xD Można zawsze wyjść na zewnątrz, ogólnie dużo naturalnej, żyjącej przestrzeni. Sprawdzi się? Jak dołożyć do tego muzę, to co, prędzej jakiś konkretny gotyk, czy coś bardziej mind-fuck jak shpongle n.p?
I jeszcze jedno. Jedyna opcja zażycia tego przez nas jest w nocy. Czytałem, że w dzień jest lepiej. Więc skoro nie ma możliwości tripa w ciągu dnia co zrobić, by wzbogacić go w nocy? Spacer wchodzi w grę?
JestemSoba-Chyba pisze:Tak myślałem, 2cp jest bardziej popularne o d innych więc i podejrzewałem, że tak będzie z serią trójek
Ale jak to mówią
wielkość biustu to rzecz gustu
Tak myślałem, 2cp jest bardziej popularne o d innych więc i podejrzewałem, że tak będzie z serią trójek
opak pisze:Możesz sniffać jest troszke bardziej aktywne i wcale nie boli :) To jest psychodeliczna amfetamina (...)
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.