Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1587 / 11 / 0
Czemu Krakowski świat? Przeprowadziłeś się? ;)
rchiro the best
  • 392 / 4 / 0
Nie nie przeprowadziłem się ale za gówniarza 10 lat tam mieszkałem więc znam klimaty.

Co do tabletka co kaszlnięcie. ja tak wypróbowałem i cały czas przy minimalnych nakładach finansowych łaziłem na 1 pleatu. Mi było spo0ko.
  • 12 / / 0
Ile trzeba kaszlec, zeby w ogole zazyc odczuwalna dawke, to jakas metoda dla gruzlikow? Jak dla mnie to takie oszukiwanie samego siebie. Coz, witaj z powrotem, pamietam Twoje tematy.
Jestem bluzą.

Chuj z tym co napisalem, to było dawno i nieprawda, a to w ogole nie byłem ja.
  • 757 / 31 / 0
Mam pytanie:

Czy zazywasz hydroksyzyne?
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2641 / 39 / 0
Nagnioot, mój sigma master!
Witamy!! :yay:
Podeślij mi książeczki jak możesz na maila, poczytałbym Twoje wypociny. :-D
Pierwszą na dexie pisałeś? %-D
  • 1587 / 11 / 0
Mi też podeślij :)
rchiro the best
  • 2466 / 15 / 0
Nagniot jak szukasz kompana do kompani czy plutonu w WOT to pisz na pw.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 392 / 4 / 0
Słuchajcie. Nie zażywam już nic. Żadne leki, od czasu do czasu wychleje wódy i przypale trawy. Piszę do was trzeźwy i nienaćpany. Lubie was i szanuje. Uważam, że jesteście bardzo dożo warci ponieważ przemierzacie rejony :tabu" by odkryć rzeczy zasłonięte przed oczyma pospolitych Kowalskich.
Nie oceniam żadnego z was bo uważam sie za jednego z was ćpuny ;). Pisze tu bo pamietajcie "Tylko wariaci są coś warci".
p.s WP ja w pracy walczę dlatego nie mam szans na plutony bo jak klient wejdzie to muszę poświecić czołg dla wyższej sprawy.
p.s.2 Każdy kto chce moje wypociny to pisać maile. Każdemu prześle.
OOoo z ostatniej chwili Fabryka Słów chce przeczytać mój konspekt. muszę przysiąść.
Jakby ktoś podesłał mi linka jak pisze się konspekty książek do wydawnictw bo nie umiem tego robić, a znaleźć w internecie jakoś nie mogę. - Technika pisania konspektów.
p.s.3 Aby być dobry dla innych musimy być szczęśliwi wiec musimy być egoistami. Egoizm i JAizm to nie jest złe. :)
  • 600 / 4 / 0
JAizm nieograniczony zdecydowanie jest zły. Umiarkowany JAizm to całkowicie coś innego - asertywność.
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 392 / 4 / 0
Masz rację. Nie można być egoistą bo wtedy nie widzi się drugiego człowieka.
Wiecie, ostatnio do mnie dotarło, że jedyna radością życia jest pomaganie innemu człowiekowi. Nie na zasadzie ja na ciebie nasram a ty to zjesz, tylko gdy kochana osoba upada ty ja ciągniesz ku górze.
Wychodząc z założenia, że i tak zdechniemy nie opłaca nam się być egoistami, samolubami i zamkniętymi na innych. Co prawda są hospicja, domy starców. Ale najprzyjemniej jest umierać gdy widzisz, że rodzina jest przy tobie.
Wyzbycie się złudzeń co do naszej nieomylności i wpatrzenia w siebie spowoduje że zaczniemy widzieć problemy innych. Kiedy pomożemy z czystego serca otrzymamy to samo.
TYLKO nie można być debilem bo obowiązują zasady.
1. Twoja ciało jest święte ( nie po to je dostałeś/aś by ktoś ci go zrujnował, lub sama /m sobie zniszczysz bo ty jesteś altruistą.)
2. Nie ranimy niepotrzebnie innych. Można to robić ale gdy masz pewność, że później wyjdzie mu to na dobre.
3. Tolerancja.

No i już. tak sobie wykombinowałem i od kilku tygodni żyję według tych zasad. Moją największą hańbą i porażka jest to gdy przejdę obok widząc, że ktoś komuś robi krzywdę. Np. chłop bije babę lub 5 na jednego. Regulamin ma być przestrzegany.
p.s. Ja pisze o swoich przemyśleniach niech nikt nie próbuje wprowadzać ich w życie bo nie odpowiadam za przećpanych wariatów :))))
Zablokowany
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.