Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Nie występuje krzyżowa tolerancja między psychodelicznymi fenyloetyloaminami a stymulantami. To związki o zupełnie innym mechanizmie działania
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 1 / 0
pilleater pisze:
Nie sądzę żeby między np. fetą i mefedronem zachodziła jakaś większa tolerancja. Występować występuje ale nie jest tak nasilona, jak między fene-fene i bk-bk
jest tolerancja, po kilku mefedronowych tygodniach amfetamina nawet nie zadziała
  • 536 / 3 / 0
Pytanie do osób co za legalności mefa zażywały go w hurtowych ilościach.
Działają teraz na was beta-ketony?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 410 / 8 / 0
prawie nie.
  • 28 / 1 / 0
U mnie to jest tak, że o dziwo dzialaja, ale zdecydowanie krocej sie bawie przy takich samych dawkach niz Ziomale, ktorzy nie przepalili sobie mozgu mefem i zauwazylem, ze mam wieksze parcie na dorzutke niz oni.
mef swoj slad pozostawil : D
We barely remember what came before this precious moment,
Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
  • 6182 / 437 / 12
Ja z ketonami serotoninergicznymi za dużo wspólnego nie miałem (m.in. nigdy nie próbowałem mefedronu), głównie dopaminergiki - bufedron i przyjaciele.

Z serotoninergików ostatnio próbowałem etylon i wyszystko klika jak powinno. Dopaminergiki - pierwsze dawki też jak najbardziej, ale efekt zanika dużo szybciej, niż na początku. No i pomiędzy "pierwszymi dawkami" musi być znaczny (z 2 tyg. minimum) odstęp.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1450 / 19 / 0
welna pisze:
Mef swoj slad pozostawil : D
U mnie przez mefa nie działają fenki. Jak gdzieś pisałem, że prędzej przedawkuję fetę niż będę mieć słowotok. Po Furan'ie miałem to samo. Wszystkie efekty były, ale gadane nie. Myślę, że to urojenie psychiczne, coś ala bariera psychiczna przez mefedron. Pojawia się strach, że dostanę niekontrolowanej wylewności słów jak przy 4-MMC, który narobił u mnie ostrych przypałów i siar na prawie pół dzielnicy :blush: Jedyne co mogę zrobić do ładować lekki bezno przed szuraniem.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1198 / 8 / 0
Napierdalawszy gesto i czesto metkatynon przez 2 lata nie nabawilem sie znaczacej tollerancji krzyzowej z 6 lub 5 apb.

Za to nabawilem sie naprawde wolno schodzacej tollerancji na wiekszosc beta ketonow(procz etkata ktory klepie zacnie).
  • 1521 / 73 / 0
@up Nie masz waćpan tolerki na apb, bo metkat ma słabe powinowactwo do transportera serotoniny. Nie ma czegoś takiego jak szybko schodząca tolerancja na BK.
tekst powyżej =/= prawda
  • 536 / 3 / 0
prawie_martwy pisze:
Napierdalawszy gesto i czesto metkatynon przez 2 lata nie nabawilem sie znaczacej tollerancji krzyzowej z 6 lub 5 apb.

Za to nabawilem sie naprawde wolno schodzacej tollerancji na wiekszosc beta ketonow(procz etkata ktory klepie zacnie).
Ciekawe, na mnie też etkat jest chyba obecnie jedynym ketonem który działa zacnie.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.