Mam nadzieje ,ze sie rozmyśli gupi huj !
Po dzisiejszym robię przerwę
Gluciorro pisze:Pierdolę czy są jakieś loga jakiś firm czy nie, mam w to totalnie wyjebane. Chodzi o tych ludzi i o ten klimat, który wciąż pozostaje wspaniały. Ok, pomysł z Prodigy był nietrafiony i zjechało się masa niepotrzebnych zjebów, ale to dla mnie to był tylko drobny incydent, który nie mógł przyćmić zajebistości tego, co działo się tam od kilku dni wcześniej, i tego co dzieje się tam od wielu lat.
x = x
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Syn Bozy pisze:Na boom się Wam zachciało, w zeszłym roku połowa miała na ozore jechać i tyle z tego było.
Kto nie jedzie, niech tu nie spamuje :-D
@maska: pierdolisz smuty.
w tym roku mam zamiar pojawić się na Woodstocku, lecz nie po to aby posłuchać muzyki (nie zbyt moje gatunki) lecz pobawić się dobrze w gronie znajomych, poznać nowych ludzi, ewentualnie trochę ... wiadomo co
Może kogoś z was nawet spotkam, mam nadzieję że zabawa będzie na poziomie i nie wrócę ze złamanym nadgarstkiem w 3 miejscach jak rok temu
Ej ludziska organizujmy się jakoś , ja chętnie poznam mordy hajpowe :)
PM do mnie możecie pisać w sprawie wooda .
The Qemists i Machine Head brzmią ciekawie :)
Co do ćpuństwa to przede wszystkim kwasy, może jakieś tryptaminy i metkatynon... I tu właśnie pojawia się problem. Bierze ktoś może z sobą lodówkę i jeśli tak to czy mógłby co jakiś czas udostępniać? :)
... i nie tylko
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.