Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2714 / 512 / 0
Medialnadziwka pisze:
Macie tu moj przepis na fake hasz tzw ,,soapbar,, 30 gram podbialu mielimy na pył. następnie dodajemy do tego pyłu gram jakiegoś kanna . potem dotej mikstury dorzucamy łyżke mleka w proszku. całość pakujemy do jakiegoś naczynka.można dodac kilka kropel terpentyny. potem rozpuszczamy z 2gramy wosku pszczelego i wlewamy do naszej mixtury i szybko wyrabiamy rękoma mase tak samo jak byśmy wyrabiali ciasto. formujemy bloczek według uznania i ochładzamy. takim wlaśnie sposobem wychodzi nam nasz syntetyczny haszysz.
Zgodnie z tym przepisem ile fake hashu wyjdzie? 30 gram czy mniej?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1392 / 10 / 0
mephedroniarz pisze:
Fakehash ma ciekawy produkt w swojej ofercie, aczkolwiek drogi - 1k $ za 1000g to sporo, jednak ponoć dobry.. myślałem jednak, że można by z takiego gotowego podkładu zrobić 2x więcej dodając np. zmielony marshmallow z jakimś lepiszem. Kombinowaliście w ten sposób z kupnym hash podkładem, że zwiększyć tanim kosztem jego ilość nie tracąc zbytnio jego właściwosci? (konsystencja, zapach, smak zbliżony do zioła itd)
Na 5 części oryginalnego fake hashu 1 część mąki ziemniaczanej, połączyć jak przy mieszaniu z kanna, na ciepło. Podkład zachował wszystkie swoje właściwości. Chociaż więcej dodawać bym już nie polecał, może się zjebać.
  • 2714 / 512 / 0
Na dniach bede mial kilkadziesiat gram tego fake hashu. Chce dodac do niego AM 2201 jednak nie posiadam mikrofali. Piekarnik takze odpada, bo jest bardzo stary i juz ledwo chodzi. Jakies propozycje?

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 6165 / 434 / 12
Wystaw na słońce?
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 2714 / 512 / 0
Dobra, zrobię to u kumpla, na szczęście ktoś z moich kręgów ćpuńskich posiada mikrofale %-D

05, grama AM 2201 na 20 gram fake hashu będzie ok? Konkretniej chodzi mi o to, czy równomiernie się rozłoży.

• 303 / 1 / 0
UltraViolence pisze:
05, grama AM 2201 na 20 gram fake hashu będzie ok? Konkretniej chodzi mi o to, czy równomiernie się rozłoży.
Jak najbardziej. Mieszałem 0.7g, nie było najmniejszego problemu. I uważaj z mikrofalą, bo strasznie łatwo przypalić ten podkład.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 1 / 0
UltraViolence pisze:
Na dniach bede mial kilkadziesiat gram tego fake hashu. Chce dodac do niego AM 2201 jednak nie posiadam mikrofali. Piekarnik takze odpada, bo jest bardzo stary i juz ledwo chodzi. Jakies propozycje?
Miałem podobny problem. Ja dawałem grude na kartke, kartkę na grzejnik mocno rozgrzany. Kiedy już zrobiła się z tego plastelina, która można było dowolnie formować to po prostu posypać dobrze canna, i ugniatać jak ciasto aż się równomiernie rozprowadzi.

Mnóstwo ugniatania i mieszania, ale jak się dobrze zrobi to nie ma niespodzianek typu 1 nabicie nieaktywne, a potem bad trip po 1 buchu :D
  • 2 / / 0
a jakie proporcje polecacie żeby było jak na swoją gramature na prawde kozak? mówie o oryginalnym fake hashu.
W filmiku na yt dają 70g na 1000g, czyli 1:15, dobre czy za mocne?
  • 303 / 1 / 0
BioCannabis pisze:
Mnóstwo ugniatania i mieszania, ale jak się dobrze zrobi to nie ma niespodzianek typu 1 nabicie nieaktywne, a potem bad trip po 1 buchu :D
Dlatego najlepiej robić to widelcem. Kiedy już konsystencja jest odpowiednia, przy użyciu tego sztućca wystarcza 3 minuty ugniatania i mieszania. Rozprowadza się doskonale, wiele g tak przerobiłem.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / / 0
Nie rozpuszczacie canna w etanolu >?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.