ODPOWIEDZ
  • 698 / 171 / 0
walkmanowiec pisze:
2.Stopniowo schodziło w dół, aż faza zanikła- całkowite działanie u mnie zamykało się w 1,5h- po tym czasie dorzucałem.
.
Biorąc pod uwagę jaką masz tolerkę, to byłaby zajebiście optymistyczna prognoza, ale reakcja Twojego znajomego psuje ten obraz :rolleyes: Czekamy na relacje kolejnych testerów :-)
  • 1900 / 431 / 4
vortexxix pisze:
walkmanowiec pisze:
2.Stopniowo schodziło w dół, aż faza zanikła- całkowite działanie u mnie zamykało się w 1,5h- po tym czasie dorzucałem.
.
Biorąc pod uwagę jaką masz tolerkę, to byłaby zajebiście optymistyczna prognoza, ale reakcja Twojego znajomego psuje ten obraz :rolleyes: Czekamy na relacje kolejnych testerów :-)
ja właśnie dość optymistycznie podchodzę do testu.

walkmanowiec ma dupną tolerkę a jednak go porobiło na chwilę i działało też dość długo...

jak taki mef potrafił moje szczury porobić na 30 min, zaś przy tolerce na 3mmc podobnej do kolegi gdzie aplikacja miedzy zęby szła w wysokości 500mg na 1 strzał i podobne dorzuty co 2-3 godziny... myślę, że może to byc w ciul ciekawe i myślę dalej czy nie będzie bardziej ciekawe od mefa.
Jeżeli do tego dojdzie brak jakiegokolwiek zjazdu... i rewolucji żołądkowych normalnie nie mogę się doczekać pierwszych testów

ps walkmanowiec, miałeś snieżnobiałą grudę czy może takie mleczno-żółtawe coś jak tutaj
http://www.jzy-researchchemical.com/pho ... hinone.jpg
DXM
  • 100 / 4 / 0
Uwaga! Użytkownik walkmanowiec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 561 / 39 / 0
Gosciu nie dosyc ze ma tolerke w kosmosie to jeszcze 3 dni temu wypral sie z monoamin 3 mmc no kurwa... nie warto go sluchac
  • 1874 / 96 / 127
Jezeli ktos kto testowal to "4mcz" to kupi, niech porowna te oba batche, jestem zainteresowany kupnem TYLKO i wylacznie jesli ktos potwierdzi, ze to jest to samo co to rozowawo-bezowe "4mcz".
wolna molekula
#mops
  • 79 / 3 / 0
Przerobiłem 1g w 9 godzin, jedyne dobre co mogę powiedzieć to brak jakiejkolwiek zwały, apetyt ok i normalnie można zasnąć.
Uwaga! Użytkownik sweetdream nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 3 / 0
A jak faza? Podaj wiecej szczegolow.
  • 2428 / 90 / 0
walkmanowiec pisze:
150mg per oral czy sniff?

Dam znać w weekend, chyba, że poczta nawali to po.
Orientuje się ktoś czy 5-MA spłyci działanie substancji?
Chciałbym najpierw przetestować właśnie 5-MA bo 2,3 MDMC będę miał większą ilość i jeszcze zdążę się tym pobawić a 5-MA tylko trochę.
Spłyci i to fkurwe.... toszto chyba logiczne skoro oba te ketony to serotoninergiki... :huh:
5-ME ładuj tylko do papy (no chyba ze nie masz nic przecifko per rowa lub fcanu %-D broń bosze nie wciungej tego bo szkoda materiału...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 3 / 0
Walnalem jakies 2h temu, 140mg, majac zerowa tolerancje powinno wyjebac z butów, tak sie nie stało, faza nie wiadomo w ktora strone. Opisy 4MCZ nie pasuja do tego produktu, 3 inne szczury tez okreslaja stan na 'dziwny'. Jutro napisze wiecej
  • 42 / / 0
Stan dziwny tak, zarzucałem do kolby 2x okolo 100<200 mg. Niby się coś ładuje i nie moze dojsc do końca. za chwile zarzucę jakieś 200mg i uzupełnię relacje. Tolerancja na ketony wysoka u osobnika. Po dawkach 200mg nadal nic ciekawego, rozdrażnienie, zamotanie i to wszystko, kilku laborantów którzy badali ze mna mowia to samo. Jak dla mnie substancja nieciekawa, jak ktos ma pytania proszę pytać.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2015 przez JKNWP, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.