walkmanowiec pisze: 2.Stopniowo schodziło w dół, aż faza zanikła- całkowite działanie u mnie zamykało się w 1,5h- po tym czasie dorzucałem.
.
vortexxix pisze:Biorąc pod uwagę jaką masz tolerkę, to byłaby zajebiście optymistyczna prognoza, ale reakcja Twojego znajomego psuje ten obraz :rolleyes: Czekamy na relacje kolejnych testerów :-)walkmanowiec pisze: 2.Stopniowo schodziło w dół, aż faza zanikła- całkowite działanie u mnie zamykało się w 1,5h- po tym czasie dorzucałem.
.
walkmanowiec ma dupną tolerkę a jednak go porobiło na chwilę i działało też dość długo...
jak taki mef potrafił moje szczury porobić na 30 min, zaś przy tolerce na 3mmc podobnej do kolegi gdzie aplikacja miedzy zęby szła w wysokości 500mg na 1 strzał i podobne dorzuty co 2-3 godziny... myślę, że może to byc w ciul ciekawe i myślę dalej czy nie będzie bardziej ciekawe od mefa.
Jeżeli do tego dojdzie brak jakiegokolwiek zjazdu... i rewolucji żołądkowych normalnie nie mogę się doczekać pierwszych testów
ps walkmanowiec, miałeś snieżnobiałą grudę czy może takie mleczno-żółtawe coś jak tutaj
http://www.jzy-researchchemical.com/pho ... hinone.jpg
#mops
walkmanowiec pisze:150mg per oral czy sniff?
Dam znać w weekend, chyba, że poczta nawali to po.
Orientuje się ktoś czy 5-MA spłyci działanie substancji?
Chciałbym najpierw przetestować właśnie 5-MA bo 2,3 MDMC będę miał większą ilość i jeszcze zdążę się tym pobawić a 5-MA tylko trochę.
5-ME ładuj tylko do papy (no chyba ze nie masz nic przecifko per rowa lub fcanu
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.