- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Do powtórzenia bez tolerancji w nieco zmodyfikowanych dawkach. Stawiałbym na 250ug LSD, 10mg 2C-T-4 i 12mg 2C-E
30mg wypite 2c-i + po 4'ech godzinach 2mg 2c-d-nbome w między czasie podczas loadu 2c-jodo... dobre zimne piwo. Dobrze ponad miesiąc przerwy serotoninergików i dwa pierwsze kontakty z tymi dwiema substancjami... To było cos pięknego.
Wydawało by sie że będzie to boom, ale 25D uspokoiło stymulacje (przyjemną) 2c-i na rzecz potwornej wręcz empatii i prawie że łez euforii. Dzwięk był tak głęboki, a zarazem ostry, iz przechodząc obok transformatora (taki jak koło starych fontann np) słysząć jego prace czyt 'brzdzęk prądu' to w moje uszy jak i całe ciało wbijały się igły, a podczas powiewu wiatru znad fontanny, przelewając się przez drzewa za jedną linią było słychać kumkanie żabek z tej fontanny i ćwierk ptaka z drzewa które stało na drodze wiatru do mojego ucha...
Wizualnie mi sie opisywać nie chce, ale w każdym razie bardzo wyostrzone kolory i wizuale zrobiły sie jakby bardziej owalne niż 'kanciaste'
A synestezji nie potrafie opisać była tak cudowna.
Polecam!
Ed. Do tego jeszcze troche trawy spalilem.
Miks z 2C-I to do podbicia percepcji dźwięku i stymulacji dokłada sporą dawkę empatii i euforii
Miks z LSD podobnie. Fajne wizuale po tym były, inne niż też kwasowe
Miks z 2C-E i LSD również podobnie
Miksowałem to z jakimiś tryptaminami jeszcze, nie pamiętam jakimi konkretnie. Miło i przyjemnie
Imo jak masz to dorzucaj do czego się da, rozsądne dawki oczywiście - raczej nie widzę możliwości zjebania działania przez 2C-T-4. No chyba że się przedawkuje, ale to oczywiste
Myślałem o zjedzeniu 2g cubanów i po załadowaniu strzelić kresunie z 9-11 mg 2C-P. Po drodze wypić browarka, aby bodiego złagodzić.
Czekam na Wasze przeżyte miksy. :)
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
2C-B + MDMA - bez rewelacji, choć innym może się podobać.
2C-B + ho-met - moim zdaniem tryptamina była niepotrzebna.
2C-P + LSD - miło wspominam.
2C-P + MXE/DXM - dobry mix. Fenetylamina z MXE lekko zmienia profil działania. dex moim zdaniem jedynie wzmocnił 2C-P.
2C-E + MXE - nie było źle.
Skąpe opisy działania, gdyż to sprawa osobista. Wypisałem mixy, byś wiedział, że przeżyłem owe kombinacje bez szczególnego uszczerbku na zdrowiu.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).